Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Likvidacija Pukanića
Povratak na članak

Ponovno svjedoči balističar, čeka se nalaz vještačenja

Sutkinja Ivana Kršul treba odlučiti hoće li podaci o boravku Sretena Jocića u nizozemskom zatvoru biti dio sudskog spisa

Komentari 2

AS
as55
08:00 01.09.2010.

Našemu sudstvu treba stotinu godina da riješi i osudi ubojice,kada bi se tako radilo u svim zapadnim zemljama aljkavo kao kod nas optužnica i nerješeni slučajeva bi bilo od Njujorka do Đevđelije

VL
CR
croatica888
09:25 01.09.2010.

Ma sad smišljaju tek kako da ih oslobode... Možete se kladiti da nitko neće biti osuđen. Neće se oni pokrenuti dok im narod s bakljama ne dođe pred vrata. P.s. Ideja, mogli bi na kladionicama imati parove u stilu Matanićić - Jocić, tko će dobiti više i u kojem roku. Ha ha ha ha Pa onda, ide li sudac u Baltazar ili u Intercontinental? A omjer recimo, 3:1, 5:1 za usvajanje žalbe.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.