Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Destabilizacija Ukrajine
Povratak na članak

Proruski prosvjednici osnovali 'Narodnu republiku Donjeck'

Avakov tvrdi da iza "separatističkih nereda" stoji ruski predsjednik Vladimir Putin te je obećao da će bez nasilja situaciju staviti pod kontrolu

Komentari 122

Avatar superhik74
superhik74
14:53 07.04.2014.

Ha, ha, ha.... vi mozete zbaciti vladu, e pa mozemo i mi. Vrlo jednostavna logika. Nije vam smetalo nasilno zbacivanje vlasti u Kijevu, e pa onda vam nece smetati niti u Donjecku.

VL
Avatar fircik
fircik
13:08 07.04.2014.

Što bi rekli ovi iz NATO-a - kolateralna šteta!

VL
ST
stomugromova
16:16 07.04.2014.

Nažalost,ovo ne ide na dobro.No važno je znati što je uzrok,a što je posljedica. Ukrajina nema legitimnu vlast,nego vlast koju je postavila CIA( cionistička internacionalna armija).I zaista je nevjerovatno da takav marionetski nelegalni režim potpisuje nekakve sporazume,na štetu ukrajinskog naroda,aa kriminalci iz Washingtona,koji su ih doveli na vlast,priznaju tu vlast i te sporazume,koje su sami napisali.Uz to sve i još najavljene zajedničke vojne vježbe ukrajinske vojske i NATO,kap je u čaši koja se prelila,Putin je jasno naglasio da on neće dozvoliti niakakav NATO u svom dvorištu i da je to za njih crvena linija.Ukrajina se raspada pred našim očima ,a za taj su raspad krivi cionisti iz Washingtona uz pomoć lokalnih neonacista.

VL
DU
Deleted user
11:02 07.04.2014.

@ dzukaficuka samo na zalost putin je malo veca zvjerka od slobe...

VL
OL
olovka
11:36 07.04.2014.

tacno ,da je Ukraini garantovan suverenitet . Zasto "demokratske fasisticke " zemlje ne posutuju ni jedan ustav i pravo naroda ,dozvoljavaju sami sebi da okupiraju ,ubijaju , a vidimo da se to moze i bez neke velik krvi,nazalost "fasistima "" to ne odgovara , za njih nema slobode bez mrtvih.

VL
BF
brkonja fra brkati
12:25 07.04.2014.

Reuters piše da se ubojstvo dogodilo sinoć u gradu Novofjodorovka. - Tko bi drugi pisao o tome,a da nije Reuters,kojeg kao i još mnoge novinske agencije drži zloglčasna bankarsko lihvarska obitelj Rothschild.I onda se njihove vijesti samo prosljeđuju nižim ispostavama.

VL
AA
aabbcc
11:22 07.04.2014.

Sta ce ukrajinski časnik na ruskoj teritoriji ?

VL
DU
Deleted user
16:06 07.04.2014.

Pa što su očekivali ti lumeni iz EU-a i SAD-a kad su financirali i pomogli svrgnuti legalno izabranu prorusku vladu i postavili svoje ljude koji su brže-bolje bez demokratske legitimacije sklopili sporazum s EU i isto htjeli s NATO-om daa reprezentativne ankete nisu pokazale kako je velika većina protiv pristupanja velikim širiteljima "demokracije"? Jesu li stvarno mislili da će istočna i jugoistočna Ukrajina mirno gledati kako ih pučisti tjeraju u saveze koje ne žele? Zar nije i sklapanje međunarodnih ugovora s hrpom pučista kršenje međunarodnog prava? Ovdje bi jedino bilo pravedno podijeliti Ukrajinu na zapadnu i istočnu i točka. Ni jednima ni drugima se ne može nametati opcija koju preferira samo jedna strana. Problem je samo u tome što za EU sama zapadna Ukrajina nije interesantna pa bi jadni totalno izvjesili na kraju.

VL
Avatar kralj Tomislav II
kralj Tomislav II
13:38 07.04.2014.

Predstavnici gradova regiona Donbas u istočnoj Ukrajini izglasali su danas rezoluciju o proglašenju „Donjecke narodne republike”, nezavisne od Ukrajine. „Proglašavamo stvaranje suverene države Donjecke narodne republike”, saopšteno je u sali regionalne uprave, što su delegati propratili glasnim odobravanjem, uz povikeike „ura”, preneli su ruski mediji. Delegati su takođe doneli odluku da najkasnije do 11. maja bude održan referendum o pristupanju Ruskoj Federaciji, a od ruskog predsednika Vladimira Putina zatražili su da ima pošalje „privremeni mirovni kontigent” vojske.

VL
Avatar kralj Tomislav II
kralj Tomislav II
13:27 07.04.2014.

EI Indio- - - -(Zašto novinar viče da je ubijen ukrajinski oficir) - - - - . Novinar se raduje takvoj vesti, kao bi NATO imao izgovor da krene u obračun. . . . A možda se i oficir ubio i oficir ubio sam jer nije hteo da se preda jer su ga izdali NATO saveznici

VL
Avatar EI Indio
EI Indio
11:11 07.04.2014.

Zašto novinar viče da je ubijen ukrajinski oficir ( znak uzvika) .

VL
DU
Deleted user
10:57 07.04.2014.

Na svom Facebook-profilu, ukrajinski ministar unutarnjih poslova Arsen Avakov napisao je ... isuse kakve izvore informacija koriste zapadnjački mediji, nevjerojatno.

VL
BF
brkonja fra brkati
12:28 07.04.2014.

istri,puni su Wall Street i Washington kandidata psihopata , koje bi mogli nazvati Hitlerima današnjeg doba.

VL
GY
gyekenyes
16:04 07.04.2014.

GO PUTIN!! GO BERKUT!! Action hebem im sve po spisku banda kapitalisticko-fasisticka

VL
Avatar superhik74
superhik74
16:59 07.04.2014.

NATO nece na silu uspjeti uci u Ukrajinu. Nevjerojatno je kako su ti "zapadni obavjestajni krugovi" tupi, plan im je procitan objavljivanjem telefonskog razgovora Viktorije Nuland s ambasadorom u Kijevu gdje izricito potvrdjuje tko je iza puca na Majdanu, medutimm ovi se prave kao da su svi ljudi na svijetu mentalno retardirani ili gluhi, te nastavljaju kao da se nista nije dogodilo. Normalan covjek bi kada plan propadne, promjenio plan, medutim ovi ne, na silu po starom vec prokuzenom planu. Ovo u Donjecku je genijalno, vraca im se istom mjerom u stilu: Vi mislite da ste vi jedini koji mogu srusiti vladu, gledaj sad ovo, mozemo i mi.

VL
Avatar Ivan_Drago
Ivan_Drago
11:22 07.04.2014.

Nesretan slučaj !

VL
RA
radiomilevabeograd
20:43 07.04.2014.

Sto se tiče krize u Ukrajini donesena je odluka od strane generalštaba susedne i vrlo lepe države da se sakupe svi dovoljno trezni dobrovoljci i obuku u nove borbeno -dejstvene uniforme te pošalju u ispomoć Rusima u borbi protiv fašista u Ukrajini.Ova nova borbeno-dejstvena uniforma ima jedan tehnološki novitet u vidu izravnatog kljunastog dodatka na vrhu opanka i svrha ovog dodatka je da se sa njime udarka vojnik ispred sebe izazivajući strastveno-strasne krikove koji će neprijateljskim profašističkim Ukrajinskim vojnicima izazivati strah i jezu.

VL
AA
aabbcc
22:52 07.04.2014.

"""""""..osnovali 'Narodnu republiku ..""""""" _______Napredan demokratski Narod i da im cestitamo ispred Narodnih pucana EU.

VL
RA
ranko75
14:27 07.04.2014.

Treba biti toliko lud da ides protiv zemlje koja kupuje od tebe 70% onoga sto proizvedes.Od rusa im sve ovisi, i trebalo ih je drzati kao malo vode na dlanu, a ove prodane duse hoce za saku nastampanih dolara da lizu guzicu zapadu. Sad ce sa 20 kata da udare svojom guzicom o ledinu.I to su najludji iz zapadne Ukraine, koji su skoro svi na dotaciji ruskom dijelu Ukraine.To je isto kao dijete, koje nista nema pa podje protiv roditelja,jer masta da se osamostali a susjed ga je napio i nagovorio da cim postane u NATO, potec ce med i mlijeko. Hoce poteci njima nekoliko,zato svi ostali gube sve sto su imali.

VL
DU
Deleted user
15:40 07.04.2014.

@vjerovnik,na tu foru i Amerika napada i otima tudje teritorije,pa Izrael,pa Frnacuska,,,,ali eto za tebe jadnika je samo Putin problem,i ako Rusija nista ni je silom uzela,niti ce,jer su Rusi uvjek bili dzentlemeni,i sve su dobivali lijepi rjecima i djelima,za razliku od agresorskog zapada.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.