Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VATRENA STIHIJA

Ponovno gori u Istri: Buktinja u blizini Rovinja, vatrogasci pozvali kanadere u pomoć

Nedaleko sela Bijažići u Istri kanaderi i stanovnici bore se s požarom
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/3
15.08.2022.
u 16:16

Uz vatrogasce Javne vatrogasne postrojbe Rovinja i dobrovoljnih vatrogasnih društava u pomoć su pristigli i vatrogasci s vatrogasnih područja Pule i Poreča

Kod turističkog naselja Valalta pored Rovinja izbio je požar koji gase vatrogasci uz pomoć Air Tractora, a na teren su pozvana i dva kanadera, izvijestila je u ponedjeljak Hrvatska vatrogasna zajednica (HVZ).

Požar koji je izbio pored turističkog naselja gori uz samu obalu, a njegovom gašenju odmah je pristupio Air Tractor koji je bio u povratku s protupožarnog izviđanja.

Uz vatrogasce Javne vatrogasne postrojbe Rovinja i dobrovoljnih vatrogasnih društava u pomoć su pristigli i vatrogasci s vatrogasnih područja Pule i Poreča. Također su pozvana i dva Canadaira, rekao je županijski vatrogasni zapovjednik Dino Kozlevac

Dodao je da su u proteklih dva sata na području Pule pogašena četiri požara. Tri požara otvorenog prostora na području Vodnjana, kod Peroj Batvači, kod mjesta Smoljanci i u mjestu Krase, a na Lungomare u Puli ugašen je požar smeća.

VIDEO: Gašenje požara na automobilu u garaži u Langovoj

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije