Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dugi otok

Uspješno je ugašen požar u Parku prirode Telašćica

Nedaleko sela Bijažići u Istri kanaderi i stanovnici bore se s požarom
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
1/3
14.08.2022.
u 20:51

Na intervenciji gašenja požara su vatrogasci iz Sezonske intervencijske vatrogasne postrojbe (SIVP) Dugi Otok i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sali.

Lokaliziran je požar na području Parka prirode Telašćica, izvijestili su u nedjelju navečer iz Hrvatske vatrogasne zajednice.

Na dežurstvu su ostali vatrogasci Dobrovoljnog vatrogasnog društva iz Salija te vatrogasci Sezonske intervencijske vatrogasne postrojbe (SIVP) iz Božave, izvijestio je županijski vatrogasni zapovjednik Matej Rudić.


Vatrogascima su se u gašenju požara otvorenog prostora u Parku prirode Telašćica na Dugom Otoku pridružili kanader i Air tractor, izvijestili su u nedjelju iz Hrvatske vatrogasne zajednice.

Na intervenciji gašenja požara su vatrogasci iz Sezonske intervencijske vatrogasne postrojbe (SIVP) Dugi Otok i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Sali. Na teren su upućene i zračne snage, jedan kanader i jedan Air Tractor.

VIDEO: Znanstvenici su od svinjske kože napravili implantante koji ljudima vraćaju vid

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije