Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prihvaćene žalbe

Poništena presuda Horvatinčiću za nesreću u kojoj su poginuli talijanski supružnici

tomislav horvatinčić
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
11.11.2016.
u 14:07

Predmet će biti vraćen prvostupanjskom sudu na ponovno suđenje

Tomislavu Horvatinčiću (69) ponovo će suditi za nesreću u kojoj su na jedrilici Santa Piacenza poginuli talijanski supružnici iz Padove Francesco Salpietro i Marinela Patella Salpietro

- Odlukom Vijeća Županijskog suda u Zadru prihvaćene su žalbe Općinskog državnog odvjetništva i optuženog Tome Horvatinčića, te je povodom tih žalbi i po službenoj dužnosti, ukinuta prvostupanjska presuda Općinskog suda u Šibeniku od 18. studenog 2015. godine te je spis predmeta vraćen prvostupanjskom sudu na ponovno suđenje - rekla je danas sutkinja Melina Gulin Pavlaković, glasnogovornica Općinskog suda u Šibeniku, javlja 24 sata.

Prema prvostupanjskoj presudi Horvatinčić je dobio uvjetnu kaznu zatvora od 20 mjeseci uz rok kušnje od tri godine. 

> > Federico Salpietro: Horvatinčić je lažljivac koji u Hrvatskoj ima podršku politike

Komentara 28

BU
BubyZG
14:22 11.11.2016.

Sucima iz prvostupanjskog procesa treba dati posljednju opomenu pred otkaz, jer očito nisu dobro obavljali posao. Kada radnik u tvornici loše napravi dio za stroj, dobiva to isto, a ako to ponovi lošu proizvodnju dobiva otkaz, jer inače tvornica propada zbog neispravnih proizvoda i previše škarta. Zašto bi suci bili izuzeti iz tog pravila - radiš loše = otkaz !!

Avatar Melankolija
Melankolija
14:24 11.11.2016.

Sad nadjite one "vjestake" i oduzmite im sve licence, dozvole i diplome.

NE
nemanatrag
14:29 11.11.2016.

I malom djetetu je jasno o čemu se ovdje radi jedino "sucima" navodno ne....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije