Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASELJE KABAL

Pomozimo obitelji Slunjski: Vatrogasac i njegova obitelj izgubili dom u požaru

Kuća obitelji Slunjski
Foto: Privatni album
1/4
22.08.2019.
u 22:28

Ako se i vi želite priključiti i pomoći, možete ih kontaktirati na broj mobitela 092/356 3588 – Kristijan Slunjski ili na broj Slavice Novosel 091 621 9650.

Osmeročlana je obitelj danas izgubila svoj dom u požaru u zagrebačkom naselju Kabal. Obitelji Slunjski nije izgorjela samo kuća, već i staja i štagalj. 

Kako javlja Superportal.hr, trenutno su se privremeno smjestili kod rođaka u Staroj Kapeli. U izgorjeloj su kući živjeli zapovjednik DVD-a Kabal Kristijan Slunjski sa svojom obitelji, među kojom je četvero djece od sedam, osam, devet i deset godina.

Superportal.hr neslužbeno doznaje kako je požar počeo u štaglju, a pokušavala ga je ugasiti sama obitelj uz pomoć susjeda. Kasnije su stigli i vatrogasci. Općina Farkaševac ponudila je obitelji Slunjski pomoć, a ako se i vi želite priključiti i pomoći, možete ih kontaktirati na broj mobitela 092/356 3588 – Kristijan Slunjski ili na broj Slavice Novosel 091 621 9650.

Kuća obitelji Slunjski
1/4
Ključne riječi

Komentara 4

Avatar lepihercegovac
lepihercegovac
23:31 22.08.2019.

a šta je sa ostalim nesretnim obiteljima iz ovih ili onih razloga zašto ne bi pomogli i njima ili nesretnoj i bolesnoj djeci koja nisu medijski atraktivna... po kojem se to kriteriju bira kome treba pomoći...

BO
Bojans
22:58 22.08.2019.

Osigurano? Požarna preventiva? Vatrogasni aparati i voda? Vatrogasac?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije