Naslovnica Vijesti Hrvatska

Pomozimo obitelji Slunjski: Vatrogasac i njegova obitelj izgubili dom u požaru

Ako se i vi želite priključiti i pomoći, možete ih kontaktirati na broj mobitela 092/356 3588 – Kristijan Slunjski ili na broj Slavice Novosel 091 621 9650.
22. kolovoza 2019. u 22:28 4 komentara 3626 prikaza
Kuća obitelji Slunjski
Foto: Privatni album
Pogledajte galeriju 1/4

Osmeročlana je obitelj danas izgubila svoj dom u požaru u zagrebačkom naselju Kabal. Obitelji Slunjski nije izgorjela samo kuća, već i staja i štagalj. 

Požar u Prelogu ZNAČAJNA ŠTETA Požar u kojem je izgorjelo krovište skadišta izazvala - djeca

Kako javlja Superportal.hr, trenutno su se privremeno smjestili kod rođaka u Staroj Kapeli. U izgorjeloj su kući živjeli zapovjednik DVD-a Kabal Kristijan Slunjski sa svojom obitelji, među kojom je četvero djece od sedam, osam, devet i deset godina.

Superportal.hr neslužbeno doznaje kako je požar počeo u štaglju, a pokušavala ga je ugasiti sama obitelj uz pomoć susjeda. Kasnije su stigli i vatrogasci. Općina Farkaševac ponudila je obitelji Slunjski pomoć, a ako se i vi želite priključiti i pomoći, možete ih kontaktirati na broj mobitela 092/356 3588 – Kristijan Slunjski ili na broj Slavice Novosel 091 621 9650.

Kuća obitelji Slunjski
1 / 4
Kuća obitelji Slunjski
RBA
INVESTIRANJE JE PRIRODNO
Kako je to živjeti pored Dunje? U svakom slučaju, potaknula me na razmišljanje – koji je moj cilj?

A1 izdvaja za Vas

  • Avatar lepihercegovac
    lepihercegovac:

    a šta je sa ostalim nesretnim obiteljima iz ovih ili onih razloga zašto ne bi pomogli i njima ili nesretnoj i bolesnoj djeci koja nisu medijski atraktivna... po kojem se to kriteriju bira kome treba pomoći...

  • Bojans:

    Osigurano? Požarna preventiva? Vatrogasni aparati i voda? Vatrogasac?