Naslovnica Vijesti Crna kronika

Požar u kojem je izgorjelo krovište skadišta izazvala - djeca

Šteta se procjenjuje na više stotina tisuća kuna.
21. kolovoza 2019. u 11:45 3 komentara 585 prikaza
Požar u Prelogu
Foto: PU međimurska

Požar u kojem je prošle subote izgorjelo krovište napuštenog skladišta u Prelogu, u vlasništvu privatnog poduzeća iz Čakovca, izazvala su - djeca.

vatrogasci VATROGASCI NA TERENU Požar u centru Preloga: Gori bivše skladište

Šteta je, prema odštetnom zahtjevu, nekoliko stotina tisuća kuna, a izgorjelo je krovište skladišta dimenzija 60 puta 10 metara.

- Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su dva djeteta na drvenom podu tavana palili razne papire, koje su potom samo djelomično pogasili i bez da su se uvjerili da je vatra u potpunosti ugašena, izašli su iz skladišta. Nakon toga vatra se razbuktala i proširila na krovište objekta - izvijestila je danas PU međimurska.

Nadležnom državnom odvjetništvu za mladež dostavit će se posebno izvješće zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Provala
OPREZA NIKAD DOSTA
Većina provala u domove ostane nerazriješena, lani je samo u Zagrebu bilo gotovo četiri tisuće provalnih krađa

A1 izdvaja za Vas

  • Avatar VinkoL
    VinkoL:

    Djeca Bandićevih glasača malo tamnije boje kože, vrlo česta u Međimurju. Treba njihovim roditeljima poduplati socijalna primanja, za demografsku nagradu.. pa kad ...365 dođe na vlast...

  • john.drum.501:

    Kada se napravi "pizdarija" onda mediji o hrvatskoj djeci. A kada ih izmlate, onda mediji o ugroženoj manjini. A radi se o istim ljudima.