Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREKO

U Zadarskom kanalu utopila se Poljakinja

Pomorska policija
Goran Kovačić/PIXSELL
07.06.2017.
u 15:47

Tijelo poljske državljanke nađeno je u utorak oko 19 sati u moru između otoka Ugljena i Ošljaka

Tijelo poljske državljanke nađeno je u utorak oko 19 sati u moru između otoka Ugljena i Ošljaka, priopćila je zadarska policija.  

Potraga za njom organizirana  je nakon dojave posade plovila pod njemačkom zastavom koja je policiji  oko 18 sati dojavila da su u moru između otoka Ugljana i Ošljaka, zatekli  52-godišnjeg  državljanina  Poljske te gliser koji je plovio pod poljskom zastavom. Nakon što se doznalo da je na gliseru bila i žena, organizirana je potraga za njom,  a tijelo je nađeno nakon sat vremena.

Policija je na mjestu događaja obavila očevid,  a u  tijeku je i kriminalističko istraživanje kako bi se utvrdile sve okolnosti događaja.

Komentara 2

LE
lebar
00:10 07.06.2017.

fali krvna grupa

PV
petar.visak
18:26 07.06.2017.

Nije otok Ugljen nego "Ugljan" ćukovi nepismeni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije