Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'sveti duje'

Pomorska policija kod Palagruže lovila talijanske ribare

pomorska policija, potraga za preživjelima dubrovnik
Grgo Jelavic/PIXSELL
20.07.2018.
u 11:41

Akcija progona plovila trajala je dvadesetak minuta, pa su policijski službenici oko 2 sata sustigli talijansku ribaricu na kojoj se nalazilo pet članova posade.

Talijanska ribarica s pet članova posade uzapčena je nakon progona policijskog broda Sveti Duje u prvim satima petka nedaleko od Palagruže, a u tijeku kriminalističko istraživanje, doznaje se u splitskoj policiji.

 Tehnički sustav nadzora državne granice na moru u vodama sjeverozapadno od Palagruže uočio je plovilo unutar teritorijalnih voda Republike Hrvatske. U prvom satu petka na mjesto događaja  upućeno je službeno policijsko plovilo Sveti Duje čiji su članovi posade na lokaciji zatekli talijansku ribaricu.

 Posadi su izdali naređenje da se zaustave, no oni su se o to oglušili, povećali brzinu i krenuli u međunarodne vode.

Akcija progona plovila trajala je dvadesetak minuta, pa su policijski službenici oko 2 sata sustigli talijansku ribaricu na kojoj se nalazilo pet članova posade. Uzapćena ribarica trenutno je u luci Vis dok je nad talijanskim državljanima u tijeku kriminalističko istraživanje, potvrdili su u policiji.

Komentara 4

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:06 20.07.2018.

Zatvor!

DH
dalibor.hren
12:01 20.07.2018.

Brod zaplijeniti, a Talijanima po 5 godina zatvora u Lepoglavi! Odmah!!!

MA
Makinja
13:48 20.07.2018.

Te talijancice triba naucit pameti i to brzo...izlovit ce i ovo malo ribe sta imamo...zatvor, zapljena imovine...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije