Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MOMIR KARIN
Povratak na članak

Pomoćnik ministra otkrio tri scenarija za provedbu nastave u novoj školskoj godini

Onaj koji želimo da bude je taj da učenici budu u svojim školama i klupama i da se nastava održava u školama, drugi je da se nastava održava dijelom online, dijelom u školama, a treći je, da će se u najgorem slučaju, nastava održavati online - kazao je Karin.

Komentari 4

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
11:13 11.08.2020.

Kad je bilo puno manje slučajeva korone, onda su zatvorili škole, a sad otvaraju...

VL
DH
dalibor.hren
12:13 11.08.2020.

Netko MORA donijeti ODLUKU! To je vlada RH. Nikakvi stožeri, sindikati, osnivači...No to vladajućim stvara problem jer preuzimaju odgovornost!

VL
LU
Luka233
15:59 11.08.2020.

Svjetska zdrastvena organizacija ne preporuca otvaranje skola, to je valjda samo moguce u Hrvatskoj, djeca prenose virus jednako kao i odrasle osobe, moze im se zakomplicirati jednako kao i odraslima. Roditelji bi trebali reagirati na to jer se radi oo zivotu njihove djece. Dovoljno je da samo jedno dijete umre i bit ce prekasno.

VL
IV
Ivandobrila
11:25 11.08.2020.

Hm

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.