Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Biskup Bogović je darivao pet obitelji

Pomoć potrebnim obiteljima

caritas
Marko Čuljat
13.12.2009.
u 12:43

Po dvije tisuće kuna dobilo je pet obitelji i to Kokorović iz Udbine, Peraković iz Ogulinskog Zagorja, Kristić iz Gračaca, Rupčić iz Brinja i Jurković iz Janjačke Kose.

Gospić – Na današnjoj misi u gospićkoj prvostolnici koja je bila posvećena nedjelji Caritasa msgr. dr. Mile Bogović, gospićko-senjski biskup darivao je potrebne obitelji. Hrvatska katolička misija u Frauenfeldu u Švicarskoj poslala je 2500 švicarskih franaka za siromašne obitelji.

Po dvije tisuće kuna dobilo je pet obitelji i to Kokorović iz Udbine, Peraković iz Ogulinskog Zagorja, Kristić iz Gračaca, Rupčić iz Brinja i Jurković iz Janjačke Kose.

Prigodan recital izveli su mališani dječjeg vrtića iz Ličkog Osika.

Komentara 11

HR
HrvatskaHrvatima
16:58 13.12.2009.

titoforever 100 000 dolara po svakoj obitelji je taman dovoljno za jedan titov prsten kojega je stalno nosio. tko još daje osim crkve???? vlada??? sindikati??? udruge ??? greenpeace??? gong??? udruga b.a.be.??? hho??? tko,ma TKO????

MA
marko53
16:28 13.12.2009.

pomažemo mi i daleko više. Nije ni mali dio koji se probije do novina.Znaju to oni kojima je potrebno.

OB
-obrisani-
00:08 14.12.2009.

Ipak je ovo vijest za \"CRNU KRONIKU\" Lijepe nase danas !.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije