Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kancelarku na odlasku
Povratak na članak

Pomirili se Grčka i Merkel: Ipak ste naša prijateljica

Premijer Mitsotakis dočekao je kancelarku na odlasku s kojom je Atena imala burne odnose

Komentari 2

MX
Mister X
11:26 30.10.2021.

Stra je odreriješila kesu iuskipala velike miljune eura za izbjeglice koji su konačno dobili novi kontenjerski logor od strane "NATO Prijatelja . U Turskoj koliko 4 ilin 6 miliona smo; neki tamo izbjeglice&zarobljenici su i po 10 godina ih EU EU hrani oblači školuje lječi grije brine se da budu tamo . Jer povratak u Siriju ta ideja Erdogana i Putina nije Bruxels dozvolio opasno ( nije rečeno nismo ludi da ih pustimo niti u EU a niti doma u Siriju ! ) Jer Assad i mPutin bi im plodario po klalašnjikov i onda imaju problem Američki Kurdi i plačenici , teroristi dotjerani i dovezeni i ostavljeni u Siriji kao poklon Putinu ! To nije demokratski poželjno da krenu u domovinski oslobodilačku luju ! Tako da je pozicija Pat a bjegunci od smrti ostaju gdje su i EU hrani fuinancira to sve , A bjeda koja se zabila do granice tu ostaje vječno jer Država i državnik sa mudima ne postoji i riješenja nema i neče ga nikada ni biti !!!

VL
MX
Mister X
11:11 30.10.2021.

Pomirili se Grčka i Merkel: Ipak ste naša prijateljica Premijer Mitsotakis dočekao je kancelarku na odlasku s kojom je Atena imala burne odnose... Ovo me podsječa na moju susjedu nudoivicu . Kad joj dođe prijatelj i prijatelica iz Amerike . često "prijatelj se sjeti" pa ujutro u pola 4 dođe sam da je posjeti !!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.