Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obljetnica
Povratak na članak

Položeno cvijeće i zapaljene svijeće na grobove 12 policajaca ubijenih u Borovu 1991.

Na obljetnicu pogibije policajaca, 2. svibnja, vijence podno spomen-obilježja u središtu Borova položit će članovi obitelji ubijenih policajaca te državna i druga izaslanstva.

Komentari 14

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:13 01.05.2018.

hebrang-Za kraj je poručio Srbiji kako njihovo povezivanje Hrvatske s NDH nema smisla, jer je jedini fašizam na tlu Europe nakon Drugog svjetskog rata bio Miloševićev režim: "Danas im trebamo otvoreno reći da su pobili 8 tisuća civila do kraja rata, da su porušili 250 tisuća kuća, domova i stanova, 14 bolnica, stotinu vjerskih objekata i napravili štetu koju će snositi generacije Hrvata. To je ono što nosi odličje fašizma. Srpska agresija je poslije Hitlerovog vremena bila jedini fašizam na tlu Europe. To treba otvoreno reći, to je bio fašizam koji smo mi pobijedili u ratu

VL
Avatar anita_horvath
anita_horvath
16:31 01.05.2018.

Što se čeka s privođenjem i ispitivanjem mještanina borova koji su to s prozora promatrali i odobravali ?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.