Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivan Vilibor Sinčić u Karlovcu:
Povratak na članak

'Poljoprivrednia i farmaceutski lobiji drže nas ovisnima o uvozu'

Skandalozno je da čak 95 posto soli mi uvozimo, a imamo, primjerice u Makarskoj Ivana Šimića koji je putem vjetrosolana uspio višestruko povećati svoju proizvodnju soli, rekao je Sinčić.

Komentari 4

Avatar Cro_co_deal
Cro_co_deal
14:27 20.06.2020.

Aj uzmi Pernara pod ruku i pođite prodavat C- urac vitamin od vrata do vrata. Vi ste sramota svoje generacije.

VL
Avatar NasaPosla
NasaPosla
15:48 20.06.2020.

Nije istina. Veliki broj umirovljenika i visoka cijena rada (visoki porezi) nas drže ovisnima o uvozu. Sve je preskupo npr. gorivo, umjetna gnojiva, voda,...

VL
ČR
črnamatizemla
15:40 20.06.2020.

Za destrukciju takvog društva i izgradnju pravednijeg treba puno toga znati i dublje razumjeti, za to bi Sinčić trebal pojesti još puno C vitamina. A ne spotaknuti se o svaku pogodnost koja mu se našla na putu od kad jeje stupil u svijet službene politike.

VL
SU
Sunny
08:23 23.06.2020.

Naglo si se vratio iz Europskoga parlamenta sada pred izbore?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.