Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loša 2012. godina

Poljoprivredna proizvodnja u godinu dana pala za 10 posto

poljoprivreda njiva polje
Marko Mrkonjić/PIXSELL
05.07.2013.
u 16:30

"U ukupnoj bruto proizvodnji u 2012. biljna proizvodnja sudjeluje s 55,3 posto, a stočna proizvodnja s 44,7 posto", pišu iz DZS-a.

Fizički obujam poljoprivredne bruto proizvodnje u Hrvatskoj u 2012. u odnosu na 2011. pao je za 9,9 posto, izvijestio je Državni zavod za statistiku.

Ističu kako je na smanjenje poljoprivredne proizvodnje utjecalo smanjenje i biljne i stočne proizvodnje. Biljna proizvodnja je pala za 12,3 posto, a stočna za 6,8 posto.

\"U ukupnoj bruto proizvodnji u 2012. biljna proizvodnja sudjeluje s 55,3 posto, a stočna proizvodnja s 44,7 posto\", pišu iz DZS-a.

>>\'Nije istina da nam je isplaćena milijarda kuna više već 40 % manje\'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije