Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Romantika pa tuča

Poljaku, koji ga je uhvatio sa svojom ženom, slomio nos

par
Arhiva
13.07.2012.
u 11:54

Mladića iz Mimica (26) poljski je državljanin (34) pola sata iza ponoći zatekao na plaži zagrljenog sa svojom suprugom. Posvađali su se pa potukli

Poljski državljanin M.R. (34) zapamtit će ovogodišnje ljetovanje na omiškoj rivijeri. Dobio je batine nakon što se sukobio s A.Ž. (26) iz Mimica kojega je navodno zatekao na mjesnoj plaži u zagrljaju sa svojom suprugom. Sinoć, pola sata iza ponoći, dvojica su se muškaraca na plaži u Mimicama prvo verbalno, a potom i tjelesno sukobila. Obojica su bila pod utjecajem alkohola. Poljaku je slomljen nos, a naknadno ukazanom liječničkom pomoći konstatirane su mu teške tjelesne ozljede, dok je 26-godišnjak lakše ozlijeđen. Poljakinja je neozlijeđena. Kriminalistički su izvidi u u tijeku.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar messerschmidt
messerschmidt
13:47 13.07.2012.

Bitno se ne zna. Jel konzumacija bila ili ne?

OB
-obrisani-
15:34 13.07.2012.

Naš galeb je odradio posao, a kada je došao red da poljakinja plati, po dogovoru je uletio muž, mislio sada će riješiti našeg galeba pa nikom ništa, no nema puj pike, nakon posla se treba platiti. Otišao poljak isprebijan a poljakinja izj..........

MR
mrAntonio
17:10 13.07.2012.

KOJI PAPCI,ONI SE MLATE A ONA GLEDA NOVOG "GALEBA"...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije