Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije se pomirio s prekidom

Poljakinja odbila Vodičanina, a on je istukao, prijetio, razbijao po brodu...

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/2
04.01.2021.
u 09:53

Osumnjičeni ju je verbalno i tjelesno napao, a oštetio joj je i prijenosno računalo, kao i inventar na plovilu na kojem je bila

U Policijskoj postaji Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 36-godišnjakom osumnjičenim za prijetnje, oštećenje tuđe stvari i tešku tjelesnu ozljedu u pokušaju, sve na štetu 44-godišnje poljske državljanke.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je osumnjičeni 1. siječnja oko 3 sata u Pirovcu, zbog ranijeg prekida emocionalne veze s oštećenom, došao u Pirovac tražeći nastavak veze, što je oštećena odbila, a zatim ju je verbalno i tjelesno napao. Pri tome ju je lakše ozlijedio, oštetio joj prijenosno računalo i inventar na plovilu na kojem je bila, a što je kod oštećene izazvalo strah i tjeskobu za osobnu sigurnost.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske.

Komentara 12

24
24091983
17:35 04.01.2021.

Novinari su krivo napisali,nije Vodičanin,kao prvo a kao drugo ovo mu nije prva zrtva nasilka,ovaj nasilnih ima citav niz kaznenih prijava . Nazalost zalosno je to od sustava da takva osoba jos uvijek sece po slobodi.....Ali pravda je spora ali dostižna i pravde ima ako ne pravno onda iz drugih izvora....Nasilnike treba stavit iza resetaka a ne pustat na slobodu koliko jos zena mora okusit njegovo nasilnicko ponasanje ili zavrsit na patologiji da bi doticnog stavili u pritvor....Sramotno

DU
Deleted user
10:19 04.01.2021.

Mislio da su Poljakinje kao Hrvatice, pa trazio uzor u Daruvarcu. Jedino me cudi da nije pusten kao Horvatincic.

KA
kajbum
11:41 04.01.2021.

Prvo pise teske a poalje lake tjelesne ozljede

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije