Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u mjestu kraj Čakovca

Podignuta optužnica protiv 23-godišnjaka: Pokušao spolno iskoristiti devetogodišnju djevojčicu

Nasilje u obitelji
Dubravka Petric/PIXSELL
21.12.2020.
u 21:51

Vijeće Županijskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo okrivljeniku istražni zatvor

Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu je nakon provedene istrage podiglo optužnicu protiv 23-godišnjaka zbog počinjenja pokušaja teškog kaznenog djela spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta.

Tereti se da je to kazneno djelo počinio u kolovozu ove godine u mjestu kraj Čakovca na štetu devetogodišnje djevojčice.

Vijeće Županijskog suda u Varaždinu prihvatilo je prijedlog državnog odvjetnika i produljilo okrivljeniku istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Ključne riječi

Komentara 4

TR
Tripoli
22:03 21.12.2020.

CD-rom...pusti to sinko.. Ni dala svojima gde ce onda nama..

Avatar pazdanebi
pazdanebi
01:42 22.12.2020.

kastracija pod hitno i bez anastezije.

Avatar Admin smetlar
Admin smetlar
22:22 21.12.2020.

bolesno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije