Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
McCann nestala 2007.

Poljakinja (21) tvrdi da je Madeleine. Roditelji nestale djevojčice kažu da nema novosti u istrazi

London: Roditelji Madeleine McCann na 6. godišnjicu od nestanka dali izjavu za medije
Foto: PA/PRESS ASSOCIATION
1/3
05.04.2023.
u 15:56

Julia Wendell (21) rekla je da se ne može sjetiti velikih dijelova svog djetinjstva i da nije sigurna koliko ima godina jer nije vidjela svoj rodni list, što su njezini roditelji oštro opovrgnuli

Poljakinja Julia Wendell (21) vjeruje da je ona nestala djevojčica Madeleine McCann. Međutim, nije pružila nikakav dokaz, a njezini su roditelji njezine tvrdnje označili kao "laži i manipulaciju", dodavši kako je očito da ona nije nestala Britanka. Njezini rezultati DNK ovog tjedna pokazali su da je doista iz Poljske s nešto litavskog i rumunjskog podrijetla.

Roditelji Madeleine McCann, Kate i Gerry McCann, oglasili su se nakon rezultata DNK analize Poljakinje. Oni su, naime, upitani za novosti o potrazi za Madeleine. Njihov je glasnogovornik kazao: "U ovom trenutku nema ništa za prijaviti. Ako i kada bude, doći će od Metropolitanske policije", navodi Daily Mail.

GALERIJA Potraga za Madeleine McCann u Hanoveru 2020. godine

London: Roditelji Madeleine McCann na 6. godišnjicu od nestanka dali izjavu za medije
1/9

Madeleine iz Rothleya u Leicestershireu nestala je tijekom obiteljskog odmora u Portugalu 2007. godine, tada u dobi od tri godine. Sada bi imala 19 godina, dvije manje nego Wendell. 

"Ova je priča puno kompliciranija od jednostavne djevojke iz malog grada u Poljskoj koja želi privući pozornost. Uistinu je vjerovala u ono što je govorila", poručila je dr. Fia Johansson, privatna istražiteljica i vidovnjakinja koja je pomagala Wendell.

Wendell je rekla da se ne može sjetiti velikih dijelova svog djetinjstva i da nije sigurna koliko ima godina jer nije vidjela svoj rodni list, što su njezini roditelji oštro opovrgnuli. Wendell je tvrdila da bi njezina majka uvijek promijenila temu kada bi spomenula njezino rođenje.

VIDEO Uhićen Peter Murrell, suprug bivše škotske premijerke Nicole Sturgeon

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije