Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'SAMO NEMOJ REĆI NIKOME'
Povratak na članak

Poljake šokirao film koji prikazuje kako su djecu zlostavljali i crkveni službenici

Oštro je reagirao i najmoćniji poljski političar Kaczynski – najavio je zatvor za svećenike pedofile do 30 godina

Komentari 11

ŠN
ŠNJOF
13:53 14.05.2019.

A papa Ivan Pavao 2 je mudro ćutao. I sad je on kao, svetac, Božji čovjek. Licemjerno, gadi mi se.

VL
JU
junkerovkaputzapovlačenje
16:44 14.05.2019.

pa kako ovo može koristiit zagovornicima lgbt zajednice kad su svi počinitelji djela pripadnici iste,možda samo u kopalovoj anketi.

VL
VJ
vjernicibrkićlucićitomašević
16:27 14.05.2019.

Nekadašnji Walesin ispovjednik preminuo je tijekom snimanja filma, a njegov tužitelj prijavio je ovaj slučaj kuriji. nije li wačesa protivnik sadašnje ,,nazadne,,vlasti u poljskoj?

VL
Avatar vitez
vitez
17:19 14.05.2019.

A ovaj sa naočalima koji govori kada je imao 11 godina, svojevoljno se upustio sa svećenikom u deal, i kao šokiran ostao...da bi kasnije opet kada je imao 15 godina, 8 razred škole opet bio pozvan od u župni satt od istog svećenika i on opet odlazi iako zna što će biti.Što to govori? Dečko je homić, i on to voli i traži. I sada nakon 30 godina on se zgraža nad tim a to je svjesno činio, ne jednom, i ulazio u sve to ...Medij, film, se razotrkiva kao dok fim uperen isključivo protiv Crkve, a homoseksualizam se propagira od vrtića preko škole , preko gay parada i slikovnica i onda ŠOK...Pa mediji nas pumpaju takvim sadržajem i uskoro će biti nenormalno ne biti gay i pedofil, pa u Nizozemskoj imate stranke koje se zalažu za pedofiliju, imate Štulhofera u Hrvatskoj i razne Institute iz Amerike koji to propagiraju, i onda šok, ma nemoj, za novac možeš biti malo i šokiran

VL
BA
Barbasmora
15:51 14.05.2019.

Nadajmo se da su nasi balkansko katolicki svecenici RKCa manje skloni pedofiliji. Mogli smo i u hrvatskoj snimit nesto nalik tome?

VL
Avatar vitez
vitez
16:27 14.05.2019.

Gledam ovog prvog svećenika koji se duboko kaje i agresivnu 29 godišnju ženu koja pred kamerom glumata nešto. Imala je 8 godina i svojevoljno radila što je tradila i ne jednom, Moje dijete NIKADA ne bi na to pristalo. Ova žena očito je dobila novac da ovo napravi. Tobože nije spavala godinama i došla je kao osuditi starca koji umire i kaje se za svoje grijehe, a ona kao nedužna. Hej 8 godina to je dovoljno velika da kaže NE ako ne prvi put, onda drugi put. Ali ona je to očito ponavljala. Pedofilije ima najviše u obitelji, a to nije zanimljivo za kamermane. Ovaj svećenik skrušeno kaže "sotona me navela" Očito! Ali sotona je navela i ovu curicu sa 8 godina da to dragovoljno ponavlja ne jednom nego više puta i bez prisile. Oprostite, ali kladim se da novac stoji iza ovakvih uradaka. Znate li da samo 1% pedofilije otpada na kler? A iz medija se stječe dojam o 90% kao da pedofilije nema među novinarima, učiteljima, konobarima, vozačima autobusa, piscima, glazbenicima, sportašima....samo je to zlo kod svećenika? Istovremeno mediji nam pune reklame i jumbo plakate pune seksualnih poruka i to je cool, napredno...Što više golotinje na HTV, RTL, BIG ...to bolje. A onda kao ŠOK, pedofilija. Tu se očito radi o nečem drugom

VL
Avatar vitez
vitez
20:25 14.05.2019.

pogledao do kraja film i zaključak: Loš uradak masonerije na uništavanju Crkve, zašto? Jer nekome smeta Poljska i veliki Papa Ivan Pavao II i onih 100 tisuća na Trgu u Vatikanu koji dok Papa umire , 100 tisuća skandira:Subito sanctus!s! Ali zato masonerija i ljevica slavi Papu Franju. Za kojeg ne vjerujem da će i jedan katolik uzviknuti Subito sanctus!Pametnome dosta!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.