Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
urneja zahvale ursule von der leyen
Povratak na članak

Poljaci: Izbor prve šefice EU već nam se isplatio

Čelnica EK krenula iz Pariza u Zagreb preko Varšave kojoj ne zamjeri kršenje vladavine prava

Komentari 3

BA
Barbasmora
12:29 28.07.2019.

Sefica želi sastati se sa najvecim i najsiromasnijim problemima EUa. Poljska, madzarska, Hrvatska...koje su minirale "suši" dogovor i Timmermansa. Macron je njezin savjeznik. Zato istocna EU nema ni jednog jedinog svog kandidata na nijednom visokom mistu EU. Kad dodje ije i nama u hrvatsku moramo joj dokazat kako nismo nalik orbanu i ostalim istocnim "anti-svemu modernom" i kako nam je zao za miniranje Timmermansa. Tesko cemo izbjec mrznji zapadne EU i posljedicama neodgovorne izdaje njemacke, francuske, luksemburga, nizozemske, danske.....moramo oprat svoje ime, ali i to ce nas kostat! Zabluda plenkija....

VL
TE
TEUTA
20:58 27.07.2019.

Poljaci out Migranti in To se zove: vladavina prava.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.