Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ivan penava
Povratak na članak

Politiziranje nije donijelo ništa dobro Vukovaru

Pozivam sve građane koji osjećaju pijetet prema stradanjima Vukovara i njegovih građana da nam se priključe na dostojanstven način kako bi i ti dani bili dostojanstveni, rekao je gradonačelnik Vukovara Ivan Penava.

Komentari 44

Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
19:58 15.11.2014.

I ovaj HDSSB je izgubio kompas, te će zbog toga izgubiti potporu naroda kada se pokaže da su isti kao i svi ostali. Tko je Slavica Jelinić da proziva Josića, te kakvu on osobnu korist ili ambicije ima? Velika očekivanja sam imao od tog HDSSB-a ali sad vidim da je to isti vrag obučen u drugačije ruho.

VL
SI
Sittingbull
22:48 15.11.2014.

E moj Penava. Ti i Josić konstantno politizirate. Kako možeš izjaviti da nije bitno tko će biti u krugu bolnice. Iz bolnice su ranjenici odvedeni na Ovčaru i tu se održava program nakon kojega se kreće prema groblju. Tako je bilo uvijek do prošle godine kada je tvoj kradeze s Josićem osramotio Vukovar i Hrvatsku. Vukovarcima je dosta i tebe i njega. Tko je ustvari od vas dvojice gradonačelnik?

VL
Avatar Josip_Šimić
Josip_Šimić
21:11 15.11.2014.

Politiziranje je donijelo sve dobro Vukovaru jer Francek je obečal balkansku Švajcarsku i ustvrdil da imamo Hrvatsku a Vukovar i njegovi građani su platili danak na privatizaciju, pljačkariju i stvaranje 200 bogatih familija u HR i Srbiji.

VL
Avatar mihic
mihic
20:01 15.11.2014.

Politiziranje nije donijelo nista dobro Vukovaru ali si ti na račun toga postao gradonačelnik.

VL
Avatar Aubix
Aubix
21:34 15.11.2014.

Budimo realni. Politizacija je Vukovaru donijela Penavu, a to nija mala stvar.

VL
PS
Privatni sektor
00:55 16.11.2014.

...kao ni HDZ Hrvatskoj

VL
Avatar R & I
R & I
20:18 15.11.2014.

Vrijeme je da se Vukovar i zrtve Vukovara ostave na miru, da Grad Heroj zivi svojim zivotom i da Hrvatske politicke stranke i politicari ne grade svoju mit na Gradu Vukovaru.

VL
RA
rament123456
20:32 15.11.2014.

Prosle godine ste posijali sjeme mrznje i razdora sad je vrijeme za zetvu. Bravo penava, bravo hdz, uspjeli ste posvađati Vukovarske branitelje i heroje. Stvarno vam destrukcija i unistavanje svega zivog dobro ide.

VL
ZA
zahira45
20:56 15.11.2014.

Penavi nije lako, ali ga ništa ne opravdava da izjednačuje izjave Predsjednika i Vlade sa onim što Josić i samoprozvani Stožer čine predugo. Sasvim je jasno da su ti ljudi opasni, da Penava otvorenim sukobom sa tim mrziteljima stavlja glavu u torbu. Stožer radi vrlo loše za Vukovar i posljedice su vidljive. Šteta za gradjane Vukovara, šteta za Hrvatsku, nevjerojatno je kako ovako male skupine mogu raditi što požele bez ikakovih posljedica.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
21:05 15.11.2014.

Evo Penave ponovo u novinama. Na televiziji. Pa opet u novinama. I tako stalno. On. Pa Josić. Pa Penava i Josić. Vidi se, taj će preskočiti Karamarka, pregazio je šefa stranke, svugdje se gura, ono što se pojavljuje u medijima Karamarko u minutama Penava je barem tri puta toliko. Udara izravno u dio izbornog tijela Karamarka na koje i Karamarko računa. Ne, neće maknuti Josića, dobar mu je taj vukovarski vikendaš, odrađuje najprljavije poslove za Penavu. Neće ga smijeniti, neće. A ako treba uvijek može kao lani. Osrtamoititi cijdeli Vukovar, i bramnitelje, i žive, i mrtve! Spriječiti one koji su došli položiti vijence. Izrugati im se. Bit će to kadar za šefa stranke, mnogi ga tapšaju, obećavaju mu podršku, još malo i evo Penave u najužem krugu. A Karamarko, on je prošlost, sad je Penava, ide dalje, gazi sve. Ali Karamarko nije od jučer. Sve vidi, sve zna. Miaslim da Penava sa svojim razbijačima i nasilnicima neće daleko. Tako se ne vodi državna politika. Tako se sramoti Hrvatska pred stranim diplomatskim predstavnicima. Tako se gubi podrška u Europi. Tako se zapravo gube izbori na nacionalnoj razini.

VL
MA
maki
07:30 16.11.2014.

Svatko tko zivi u Vu zna da branitelji nisu podjeljeni zbog kolona i takvih stvari nego su podjeljeni zbog udruga i novca.Pa ti sefovi udruga logorasi , hvidra imaju sluzbene auto, kartice i sto drugih privilegija te su sve bogatasi koji nanose stetu Hrvatskoj.

VL
PS
Privatni sektor
00:57 16.11.2014.

Dva marginalca dobila priliku da se osjecaju vaznima.

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
21:17 15.11.2014.

Dok je god ova garnitura u Vukovaru ja ne idem u Kolonu sjecanja, nego cu sam sa sobom otici diskretno i pokloniti se zrtvama. A vi to sto radite od Vukovara, Branitelja i Domovinskog rata je krajnje neukusno.

VL
SW
swic
11:58 16.11.2014.

Dok bude cirilica u Vukovaru tu nemoze bit nikakvih dobri stvari .

VL
Avatar šjorbepo
šjorbepo
01:44 16.11.2014.

Iskačeš iz okvira HDZ,urami se dok ti je vrime,gori ti pod nogama.

VL
ME
Meter
09:03 16.11.2014.

Progledao? Teško

VL
MA
marqttmcl
12:02 16.11.2014.

Trebate novac brzo? Vi ste osoba dobrog karaktera i želi osobno sigurno i spremni da bi mogli podržati sami izgraditi svoju kuću, otvoriti vlastiti posao, ima potrošački kredit, auto kredit, upravljanje svoje obitelji financijski. Možete nas kontaktirati i sada ćetee imati zadovoljstvo u svjetlu sniženih stopa i pristupačne otplate. Nudimo kredit po stopi od 3% godišnje. Za više informacija pišite mi na moju e-mail adresu. Ovdje je moj e-mail adresu: marcel-marquette@outlook.com Hvala vam što ste nam pišite.

VL
DR
dravskimornar
21:05 15.11.2014.

Svakog dana neki pojedici i njihove udruge podsjećaju me na partizane koji su tražili i dobili prava nakon drugog svj. rata. Sama prava i privilegije,ne bi bile toliko bitne,da se ne tiču onih koji ništa od tih prava nisu iskoritili(nažalostt sam jedan od takvih) i osobno mi nekad kažu da je meni super, kad imam svakakva prava. Dragovoljac sam Domovinskog rata(1820 dana u borbenom sektoru),supruga mi je bila prognanica,imam troje djece,živio sam kao podstanar 15 godina,i onda uselio u roditeljski stan.Nisam dobio stan od MORH-a,nisam dobio stan od grada Osijeka(jer sam djelatnik MORH-a,podoban razvodnik,kako neki "branitelji" vole reći već 23,5 god.,nisam dobio kuću na PPDS-i,ni zemljište niti materijal,jer nakon 8 god.ćekanja,i dolaska na drugo mjesto za 2014 god.,neki službenik napiše mi rješenje da nemam pravo,jer fali neki dokument iako me u 8 godina nitko nije obavijestio da trebam još neki papir. Jedino moje pravo po zakonu o Hr. braniteljima je pravo na pokop i da supruga dobije zastavu. Što se tiče Vukovara,bilo tko,bio to Milanović,Karamarko,Penava,Josić,Matić,ili bilo tko drugi,tko god od njih proziva,prijeti,izbjegava iz bilo kojih razloga odati poštovanje poginulim i nestalim Vukovarcima,jednostavnim rječnikom je izdajnik i licemjer svega svetog u tom gradu.

VL
SA
sablja810
09:39 16.11.2014.

Kada ce se u Vukovaru provoditi i u ostatku Hrvatske provoditi Hrvatska politika i Hrvatski zakoni ? Cudno je da samo sa jednom nacionalnom manjinom ima problema, a sto je sa drugima ? Jeli to nikome nije cudno ? Pa nisu ovi nista posebno, sta je sa Talijanima, Cesima, Slovacima, Madjarima. Zasto sa njima nema nereda i cirkusa ?! To nije slucajno. Neka na to netko odgovori.

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
07:57 16.11.2014.

Veci heroj i domoljub je svaka zena koja je sa 2000 kuna mjesecno odhranila dvoje-troje djece, nego svi vi umisljeni veterani domovinskog rata zajedno.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.