Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Armenija
Povratak na članak

Politički potres u zemlji koja je svijetu dala riječ – genocid

Seržu Sargsjanu spočitava se da je premalo učinio na suzbijanju korupcije, da su odnosi s Rusijom previše prisni i da je dugo na vlasti

Komentari 5

DU
Deleted user
21:49 24.04.2018.

Političar koji je na izborima dobio 8% glasova izaziva nerede u zemlji i zapad ga podržava. Aktualnom predsjedniku koji je dobio izbore voljom naroda spočitavaju da je predugo na vlasti. Njemačka kancelara je na izborima već četiri mandata, ali jojj nitko ne kaže da je predugo na tom mjestu. Zapad samo želi još jednom izazvati rat kao u Jugoslaviji Iraku Sijriji Libiji Ukrajini Gruziji i tako dalje, zapad želi pošto poto vladati Rusijom i Kinom Iranom itd. Zapad to jest Amerika želi biti novi osvajač svijeta. A svi znamo kako su prolazile zemlje kojima su vladali takvi osvajači u povijesti.

VL
ST
stefj
23:13 24.04.2018.

Kako bi se reklo, Amerika uzvraća udarac. Otvorila se još jedna fronta u državi gdje je Putin bio siguran, gdje je imao svojeg predsjednika i vladu... To sigurno neće proći samo tako, vidimo kako su završili slični događaji u Ukrajini, Moldaviji, Gruziji. Sve te zemlje ostale su bez dijelova teritorija u stanju stalnog građanskog rata.

VL
ZA
zarkotih
07:53 25.04.2018.

uncle Sam is wachingyou!

VL
Avatar reference
reference
23:18 24.04.2018.

Mnogi znaju da je Armenija mala južnokavkaska nacija od nešto više od tri milijuna stanovnika, ...interesantno, nikad ovo za rvacku nece napisati.....Mnogi znaju da je Hrvatska mala balkanska nacija od nešto više od tri milijuna stanovnika,

VL
IL
ilijan
21:56 24.04.2018.

Putin je nakon Kima S. Korejca najveći diktator današnjice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.