Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TURBULENCIJE
Povratak na članak

Političke igre u Čakovcu: Ravnatelj bolnice izišao iz HDZ-a koji ga već dugo želi smijeniti

Odbor za zdravstvo izrazio je zabrinutost stanjem u bolnici na svim razinama, od financijske do stručne, kao i narušenim međuljudskim odnosima

Komentari 7

DU
Deleted user
14:18 18.02.2021.

Slično se događa po cijeloj Hrvatskoj ne samo u zdravstvu.HDZ-ov kadar slićno se ponaša u svim županijama bez obzira tko je na vlasti u županiji.Novac se krčmi po već uhodanim sistemima od namještanja natječaja,nabave pa do rođačkog uhljebljivanja.Što je poražavajućee ako se dokaže krivnja nikom se ništa neće dogoditi jer zna se oni su pod zaštitom.

VL
SA
SamoIstina
14:20 18.02.2021.

Ulica je dvosmjerna, rezultat uvijek isti, ostaju na funkcijama, ako ne ide kao HDZ-ovac ide kao SDP-ovac, ako niti tako, tu je uvijek rezerva HNS, Posavec ili najveći neimar Čačić. Bez brige doc. biti će sve u redu!

VL
VI
vidum
18:52 18.02.2021.

Kad ga HDZ ne želi, možda i nije tako loš.

VL
FN
Fr@njo
14:27 18.02.2021.

cim njega podrzava Posavec, znaci, covjek je u redu..da li koalicijski kompanjoni iz stranke ratnog zlocinca ili Kajtaz imaju rijesenje u Cakovcu

VL
TA
Talleyard
18:34 18.02.2021.

HDZ Međimurja od samih pčetakak preuzele su komunjare, razni sobočanci, hamunjaci i slični koji su već kao mafijaši omraženi u narodu i zato tu HDZ nema šanse, dok na čelo ne postavi prave čiste domoljube. Slično je i u susjednim županijama.

VL
SV
Svedo
16:23 18.02.2021.

politicke igre i prodane duše

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.