Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA BIH: DANKO PLEVNIK

Politička ludnica u BiH: Da se Tuđman i Milošević nisu dogovorili Republika Srpska bila bi nemoguća

30.10.2021.
u 13:09

Amerika je odlučila okrenuti novu stranicu na zapadnom Balkanu. To se želi naglasiti i ulogom Matthewa Palmera kao novog robusnog Holbrookea. Nakon Beograda i Zagreba, obišao je i Sarajevo. I on zna srpski, pa će ga i “ceo srpski svet” razumjeti. Američkom čovjeku za Balkan može pomoći supruga Crnogorka.

Ključne riječi

Komentara 95

SP
Sparks18
13:53 30.10.2021.

Druže Pkevnik, Vidiš li di ti ide SDP. tvoji lagano nestaju prirodnim putem. Šuti i pokrij se šinjelom.

KU
Kultura
13:34 30.10.2021.

Mesic i Josipovic su primali nagrade po Sarajevu i Banjaluci a Hrvati su iseljavali iz BiH. I sad je Tudjman kriv. Pa kako vas nije sram plevnice i drugovi.

Avatar WoodySheriff
WoodySheriff
15:16 30.10.2021.

Republika Srpska stvorena je "historijskim sporazumom" Srba i Muslimana iz ljeta 1993. kojeg su sklopili Alija Izmetbegović te Karadžić i Milošević s druge strane. Tim sporazumom jedni drugima su priznali stvaranje republike srpske i republike muslimanske. Da stvar bude gora, dogovorili su da će zajedno oružjem od Hrvata uzeti pristup moru i za jednu i za drugu republiku. Ovaj dokument dostupan je na internetu, pa sramota za VL da objavljuje ovakve gnjusne laži!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?