Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 76
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRANKA KOSOR
Povratak na članak

'Političari u emisijama obično rašire noge kao da rađaju. Kad bi to učinila političarka, napali bi je da se ponaša kao uličarka'

Kosor kaže da se ženama političarkama ne opraštaju osobine ili ponašanje koje se kod muških kolega smatraju normalnima ili čak poželjnima, što ilustrira zanimljivom opservacijom o tome kako nastupaju u javnosti.

Komentari 7

Avatar kravata
kravata
14:24 23.09.2016.

Gospodo kosor nije vam bas ovaj komentar u redu svakodnevno sirenje muskih i zenkih nogu nema veze sa radanjem vec sa prirodom. Citavi svijet trazi prirodno i zastitu prirode samo neke teorije o zenama uz veliku podrsku zena napustaju priroduu i zaboravljaju prirodnu domacu zadacu.

VL
DU
Deleted user
15:09 23.09.2016.

E, pa i ako je od nje, previše je...

VL
LU
lukivoda
13:58 23.09.2016.

a kaj na sve to veli teenager Manolić

VL
MI
miso
13:23 23.09.2016.

Važnije od toga, draga Jadranka, jeste da se poradi na vraćanju broja ovršenih i deložiranih, koji je nakon Vaše suradnje s FINA-om i odvjetnicima, zahvaljujući vejerodostojnim ispravama, jako porastao i dosegao sada 330 tisuća (valjda) ljudi, (u svakom slučaju) robova. Lako ćemo s nogama kad sredimo glave!

VL
OS
osica
13:10 23.09.2016.

" uh, zato širimo u s ta šca B... bolje od deči" . Baš interesantno. žene u hlače i možete s nogama kao i mušk....., naravno ako želite biti "mu š karčine."

VL
OS
osica
13:17 23.09.2016.

Nisam to apostrofirala do ove Jacine konstatacije "kao da rađaju" Što ćete različiti smo, ja ih prvenstveno gledam u glavu , ono što govore, kako gestikuliraju , kako nas gledaju...... i nikad ama baš nikad nisam ni mogla vidjeti tuu drugu njihu stranu noge kao da bi ra đ . i" Viš ti vraga.

VL
MO
morska
17:19 23.09.2016.

Ova zena nikako se prestati pojavljivati u medijima, vrlo naporno i pomalo jadno. Nitko je ne zeli i to ne zato sto je zena, nego jer ne valja. Prva je navalila blatiti Predsjednicu, nije se sjetila biti podrzavajuca. Kad god izvisi na nekim izborima, uzvice se.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.