Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrej Plenković
Povratak na članak

Političar koji ne pokazuje sve karte: Radoholičar i perfekcionist koji privatni život otkriva putem djece

Omiljeni film mu je “Kiklop”, citirao je “Propisi su propisi” iz “Tko to tamo pjeva”, a Bulju poručio da ga podsjeća na Panja, lik iz serije “Čovik i po”

Komentari 10

MA
Mama
23:00 05.07.2020.

nisam birač HDZa ali Plenkovic je odlican

VL
Avatar cenzurapredizbore
cenzurapredizbore
07:19 06.07.2020.

Apsolutna Plenkovićeva pobjeda puno više nego samog HDZ-a koji je ovim izborima dodao samo svoju infrastrukturu na terenu kojoj ne može parirati niti jedna druga stranka. Čestitke !

VL
Avatar salaso
salaso
08:29 06.07.2020.

Načitan i obrazovan čovjek , koji se zna ponašati na funkcijama koje obnaša i u eu i u Hrvatskoj.Normalnog života, obitelji i bez ekscesnog ponašanja prema medijima i vanjskoj percepciji......za razliku od nekih koji ekscesnim ponašanjem,izjavama i cijelim svojim outfitom pokazuju svoje greške i komplekse.....takvi ljudi ne kuže da takvim svojim prikazivanjem sebe, samo zabijaju sami sebi autogol,što si normalniji i bez ekscesa, to si prihvaćeniji većini ljudi....neki to ne kuže...mada su već i u godinama...

VL
AB
abokatstir
22:59 05.07.2020.

Plenković je političar svjetskih razmjera, najveći nakon Oca domovine i sreća je hrvatskog naroda što je došao u pravom trenutku da spasi državu od propasti kamo je dovela zločinačkao partija na čelu sa slučajnim

VL
Avatar Barba
Barba
18:41 06.07.2020.

G. Plenković je supersonic space ship za sve ostale. Daleko ispred svih. Sad prvo mora očistiti HDZ od kukolja i pronaći pravog čovjeka koji će biti gradonačelnik Zagreba. To sigurno nije Mikulić.

VL
PO
pointmaker
22:39 05.07.2020.

radoholičar...

VL
DU
Deleted user
22:48 05.07.2020.

Fasciniran sam ! Doista dojmljiva postignuća i uspjeh u karijeri. Gdje bi mu tek bio kraj da nije bolestan (anemičan) ?

VL
Avatar babinjak1984
babinjak1984
22:43 05.07.2020.

Presudom je u Haagu, naime, osuđena i HDZ-ova “državotvorna” politika devedesetih: Franjo Tuđman proglašen je arhitektom udruženog zločinačkog pothvata (UZP) s ciljem pripajanja tzv. Herceg-Bosne “velikoj Hrvatskoj”. Tuđmanovim saučesnicima u UZP-u sud je proglasio ratnog ministra obrane Gojka Šuška i načelnika Glavnog stožera oružanih snaga Janka Bobetka. Nitko od njih nije poživio dovoljno dugo da pred sudom odgovori na navedenu optužbu. Pa stoga se na optuženičkoj klupi posljedično (i naravno metaforično) nalazi HDZ-ova politika kojoj je Tuđman udario temelje, a na koju se i danas ekstenzivno referira stranka pod vodstvom Andreja Plenkovića...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.