Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RANKO OSTOJIĆ

Policiji treba još dva dana da utvrdi okolnosti pojave kukastog križa na Poljudu

Ranko Ostojić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
24.06.2015.
u 11:34

Dio kamera uopće ne bilježi prolazak osoba na stadionu i to je doista bitno, rekao je Ostojić

Vezano uz policijsku istragu oko kukastog križa na poljudskom stadionu, ministar unutarnjih poslova Ranko Ostojić rekao je kako, prema njegovim informacijama, policiji treba još dva dana, nakon čega će izvijestiti javnost što je utvrdila.

- Ono što mogu reći je da je sustav manjkav, da, prema mojim informacijama, dio kamera uopće ne bilježi prolazak osoba na stadionu i to je doista bitno. Napravljeno je testiranje kamera i utvrđeno je da osoba koja gleda kroz kameru doista može vidjeti sve, ali da u onom dijelu koji je snimljen nije zabilježen nitko - rekao je Ostojić.

>> Nakon kukastog križa nogometni savez više neće moći biti država u državi

>> Šuker: Da su znali što svastika znači, nikada je ne bi crtali

Komentara 49

Avatar mili99
mili99
11:45 24.06.2015.

Pomaganje Zokijevom predstojniku ureda u skrivanju prekrsaja koji je napravio,slanje policije u crkvu na trgu sv.Marko, neutvrdjivanje pocinitelja na Poljudu...Samo neki od propusta dok policiju vodi Ranko Ostojic ..

Avatar mili99
mili99
11:43 24.06.2015.

E jadni Ostojicu,samo se sramotis sve vise. Koliko je propusta policija imala dok si ti ministar davno si trebao ostavku dati...

GU
General_U
11:41 24.06.2015.

ma ranko križ se sam nacrtao. usput što je s onim ubojstvom u sesvetama dokle je istraga došla ili se čovjek isto sam upucao kao i onaj što ste ga našli na savi koji je raspolagao s dota tajnih podataka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije