Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAO BITI DOMIŠLJAT

Policiji lažno prijavio gubitak dozvole koja mu je oduzeta u Njemačkoj

Hrvoje Jelavic/PIXSELL
28.01.2021.
u 12:32

Zatražio da mu se izradi nova  iako je znao da mu je vozačka dozvola oduzeta u Njemačkoj

Domišljatost kojom se poslužio jednog je 49-godišnjaka na koncu stajala kaznene prijave za davanje lažnog iskaza.

Kako je priopćila PU istarska, sumnjiči ga se da je 21. svibnja 2020. došao na policiju i prijavio da je izgubio vozačku dozvolu. Zatražio da mu se izradi nova  iako je znao da mu je vozačka dozvola oduzeta u Njemačkoj zbog prekršaja koje je tamo činio. Kada se to doznalo, prijavljen je za davanje lažnog iskaza, a ni dozvolu nije dobio.

Ključne riječi

Komentara 3

MI
MiliMili
12:37 28.01.2021.

APP. Ako prođe,prođe!

SO
Sir Oliver
13:11 28.01.2021.

Koliko mi je poznato, EU strancu se vozacka ne moze oduzeti, ali zato stranac placa dvostruki iznos kazne. Kako je njemu oduzeta vozacka, nije mi jasno?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije