Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otkrili ga

Policija zna tko je provalio u Ćelićevu kuću, ali već se 'sklonio' u Njemačku

Josip Ćelić
Foto: Kristina Štedul Fabac/PIXSELL
18.01.2019.
u 20:04

Policija je do te osobe došla na temelju videosnimke automobila koji su pratili

Policija zna tko je provalio u kuću zamjenika glavnog ravnatelja policije Josipa Ćelića, a radi se o muškarcu sa zadarskog područja, doznaje KAportal

Prema pisanju ovog portala, policija je do te osobe došla na temelju videosnimke automobila koji su pratili. Počinitelj je navodno bio suvozač, i u tom trenutku policiji nije bio sumnjiv za ovo kazneno djelo, a kada su utvrdili vezu s provalom u Ćelićevu kuću već je bio u Njemačkoj, kamo se odlučio “skloniti”.

KAportal također navodi kako navodni provalnik nema baš nikakve veze s policijskom jurnjavom po gradu za vozilom na koje su pucali iz službenog vatrenog oružja prošlog tjedna.

Policija je izvijestila da je u razdoblju od 7. do 11. siječnja u obiteljsku kuću 46-godišnjaka na području Karlovca u gradskoj četvrti Luščić-Jamadol nepoznati počinitelj provalio i otuđio novac, oružje i zlatni nakit. Javnosti nije poznato o kojim bi se količinama ukradenih predmeta i novca moglo raditi, a istraga je i dalje u tijeku.

Pogledajte i video krađe u tvrtki u Sesvetama:

Ključne riječi

Komentara 7

CH
Challenger
22:41 18.01.2019.

Što ono kažu, naj bogatiji policajac u HR! Koliko ono kuća ima? Kaže on, čaća ostavija? Država koja ne želi komisiju za porijeklo imovine, govori da je vode korumpirani lopovi i kriminalci!

Avatar puky
puky
21:49 18.01.2019.

Ovaj car s'pravom može kazati da je pobjegao iz Hrvatske zbog pravne nesigurnosti.

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
04:09 19.01.2019.

Čelić je LOPOV i teško da tog lopova itko može opljačkati ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije