Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Belgija

Policija zaplijenila pola tone kokaina, među uhićenima i trojac iz Hells Angelsa!

Hells Angels
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
26.06.2014.
u 18:54

Dvije godine trajalo je praćenje oveće belgijanske kriminalne organizacije koja ima "podružnice" u Nizozemskoj i Južnoj Americi

Belgijska policija uhitila je 13 osoba zbog krijumčarenja kokaina iz Južne Amerike, a riječ je o golemom ulovu od pola tone praha vrijednog 25 milijuna eura! Policija je osim droge pronašla oružje, ali i 620.000 eura, piše portal deredactie.be.

Dvije godine trajalo je praćenje oveće belgijanske kriminalne organizacije koja ima "podružnice" u Nizozemskoj i Južnoj Americi. Potrošeni su tisuće sati promatranja i napravljena je gomila snimki koje će na sudu poslužiti kao dokaz.

Policija je prošli mjesec odlučila krenuti u akciju. istražitelji su nadzirali trinaest osoba od čega su trojica članovi Hell´s Angelsa. Jedna od lokacija koje su se nadzirale je i njihov klub u gradu Zwijndrechtu koji je nakon uhićenja zatvoren.

>> Hells Angelsi podnijeli predstavku unutarnjoj kontroli MUP-a

Komentara 1

Avatar tajar
tajar
19:58 26.06.2014.

Baš kao u romanu Stieg Larssona!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije