Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RACIJA U SESVETAMA

Hells Angelsi podnijeli predstavku unutarnjoj kontroli MUP-a

hells angels,portal
Davor Puklavec/PIXSELL
13.02.2013.
u 22:14

"Vrijeme je da se MUP očituje tko svoj posao radi profesionalno i po zakonu, a tko si uzima za pravo neopravdano koristiti silu"

Hells Angelsi izdali su priopćenje u kojemu navode kako je danas Službi za unutarnju kontrolu MUP-a podnesena predstavka od strane dvadeset posjetitelja partyja Hells Angelsa MC 26. siječnja ove godine u kojoj se navode imenom i prezimenom svjedočanstva posjetitelja o policijskoj brutalnosti, prekoračenjima ovlasti, neovlaštenim pretresima, krađama i oštećenjima materijalne imovine.

\"Podsjećamo da su o neviđenoj policijskom debaklu pisale novine u Njemačkoj, Austriji, Mađarskoj, Sloveniji i BiH, brojni strani državljani žalili su se svojim ambasadama. Cijeli se slučaj pokušao zataškati na što smo odlučili izići sa istinom u javnost putem medija. Prema zakonu unutarnja kontrola MUP-a ima 30 dana da naše navode ispita i o njima se očituje\", navodi se u priopćenju.

Hells Angelsi su izrazili nadu da će se slučaj detaljno i do kraja ispitati i da će ljudi iz MUP-a koji su činili krivična djela i prekoračili svoje ovlasti biti identificirani i primjereno disciplinski kažnjeni.

\"Vrijeme je da se MUP očituje tko svoj posao radi profesionalno i po zakonu, a tko si uzima za pravo neopravdano koristiti silu, vrijeđati, skidati i držati ljude da stoje na - 15 stupnjeva, razbijati i krasti tuđu imovinu! Nitko nije IZNAD zakona ove zemlje i ovo je prilika MUP-u da pokaže hrvatskoj javnosti da su sposobni počistiti svoje redove i postupiti zakonito ili će možda cijeli ovaj slučaj na svoju sramotu nastojati umanjiti i zataškati!\", poručuju Hells Angelsi.

>> Policija će ipak preispitati slučaj racije Hells Angelsa iz Sesveta

>> Hells Angels: Specijalci su nas satima držali u blatu i snijegu

Komentara 11

CA
Caplja
06:50 14.02.2013.

Možda bi organi reda trebali upasti na taj nacin i u sabor jer ja mislim da tamo sjede onii koji se financiraju našim novcem. Stvarno tko je tu Hells oni ili ovi u saboru.

BO
bode
22:41 13.02.2013.

Pozdrav Hellsima. Jeste li vi ogranak američkih Hellsa?

HA
harley63
23:59 13.02.2013.

sve neka negativna propaganda protiv angelsa.. oni nisu zabranjeni u cijelnosti u njemackoj..niti u cijelom svijetu,a kriminalni subjekata ima i u svakom golf-klubu..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije