Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Cool je biti uzorna vozačica

Policija za Dan žena kontrolirala vozačice, evidentiran 41 prekršaj

Karlovac: Povodom Dana žena djelatnici PU Karlovačke darivali žene u prometu
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/4
09.03.2022.
u 11:19

Četiri vozačice s vozačkim stažem dužim od deset godina, koje nisu u tom vremenu evidentirane kao počiniteljice prekršaja, nagrađene su poklon paketom

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske proveli su jučer u sklopu obilježavanja Međunarodnog dana žena preventivno-represivnu akciju "Cool je biti uzorna vozačica".

Provodio se nadzor oko poštivanja propisa vezanih uz uporabu mobitela za vrijeme vožnje, te je tom prilikom, kažu u policiji, utvrđen 41 prekršaj iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom akcije zaustavljena je 71 vozačica i putnica u vozilima. Na dar su dobile privjesak i mirisni osvježivač za automobil. Četiri vozačice s vozačkim stažem dužim od deset godina, koje nisu u tom vremenu evidentirane kao počiniteljice prekršaja, nagrađene su poklon paketom.

U provedbu akcije u gradu Varaždinu u darivanje vozačica uključili su se načelnik PU varaždinske Predrag Benčić, zamjenik načelnika Dalibor Božić, voditelj Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa Danijel Posavec te gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj sa suradnicima.

VIDEO Zakon o radu po mjeri žene

Komentara 1

DA
dam63
11:54 09.03.2022.

Umjesto da ih jedan dan ostave na miru, oni suprotno. Živjela demokracija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije