Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KADA SVAĐA PRERASTE U FIZIČKI OBRAČUN

Maloljetnik napao 38-godišnjaka, potukla se i dvojica 19-godišnjaka

Foto: Google Maps
17.06.2021.
u 10:59

Svađa je  brzo prestala u fizički sukob u kojem je 15-godišnjak nasrnuo na starijeg muškaraca. U tome mu je "pomoglo" više nepoznatih osoba

Dvoje teško ozlijeđene osobe rezultat su sukoba koji su se 16. lipnja dogodili na širem području Zagreba. Kako je izvijestila zagrebačka policija, oko 18.30  u Ulici stara Peščenica na ulici su se verbalno sukobili 38-godišnjak i 15-godišnjak.

Svađa je  brzo prestala u fizički sukob u kojem je 15-godišnjak nasrnuo na starijeg muškaraca. U tome mu je "pomoglo" više nepoznatih osoba, a cijela stvar je završila tako da je 38-godišnjak teže ozlijeđen te je prevezen u KBC Zagreb gdje mu je ukazana liječnička pomoć.

Nekoliko sati  kasnije, u 20.45  u Ulici rimski put u Sesvetama  na ulici su se prvo verbalno sukobila dvojica 19-godišnjaka, nakon čega je jedan od sudionika sukoba fizički napao drugoga te se udaljio. Liječnička pomoć 19-godišnjaku  je pružena u KBC Zagreb gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen.  Oba navedena slučaja istražuje zagrebačka policija.

VIDEO: Milanović o Tomaševiću

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije