Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SLUČAJ PREVARE

Policija upozorava: Ako vas nazovu, odmah nas obavijestite

Ilustracija
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
30.12.2019.
u 09:40

Prevarena 75-godišnjakinja s područja Maksimira ostala je bez više tisuća kuna

Zbog najnovijeg slučaja prevare starice iz Maksimira, zagrebačka policija ponovno je izdala upozorenje u kojem moli građane da ih odmah obavijeste ako zaprime bilo kakav sumnjiv poziv službene osobe.

Naime, jučer oko 20 sati nepoznata ženska osoba nazvala je 75-godišnjakinju i lažno se predstavila kao službena osoba. Nedugo nakon toga, na njenu kućnu adresu došao je muškarac koji se također predstavio kao službena osoba nakon čega mu je 75-godišnjakinja predala više tisuća kuna.


 

– Ako primite poziv od vama nepoznate osobe, a koja uporno i pomalo nametljivo od vas traži određene novčane transakcije ili čak najavi svoj skorašnji dolazak na vaša kućna vrata, odmah po dovršenom razgovoru o takvom sumnjivom događaju obavijestite policiju na 192 – upozorava zagrebačka policija.

VIDEO Scene koje su vas najviše iznenadile: Najveći hit bila je djevojka na parkiralištu

Ilustracija
1/29
Ključne riječi

Komentara 7

DU
Deleted user
12:56 30.12.2019.

Dođeš doktoru ti starci se povjeravaju svima oko sebe kako su sami i teško im je, istotako u trgovini, u šetnji započmu razgovor sa nepoznatom osobom. I onda se čude što im se nešto ovakvo desi.

GO
GoranRavik
12:08 30.12.2019.

To je samo jedan jako skupi test za testiranje IQ

DU
Deleted user
10:49 30.12.2019.

Nevjerovatno koliko naivnih ima. Takvi mene neće zvati jer bi im po balkanski spomenuo majke, tetke, sestre i kćeri.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije