Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Opskrbljuje ga

Monstrum koji je oteo djevojčicu ima pomagača? Zajedno napravili skrovišta

Ninoslav Jovanović
Foto: MUP Srbije/Blic
04.01.2020.
u 21:25

Smatraju da ga ta osoba opskrbljuje hranom, odjećom i ostalom logističkom podrškom potrebnom za bijeg

Policija sve više sumnja da Ninoslav Jovanović (46), otmičar Monike Karimanović (12) koji je već 16 dana u bijegu, ima pomagača koji mu dojavljuje kretanje policije. 

Navodno se radi o nekome tko ga dugo poznaje i tko mu je pomagao i prije otmice, piše Kurir.

- Pretpostavlja se da Jovanović ima pomagača i da je upravo to razlog zbog kojeg više od dva tjedna uspješno izbjegava lisice na rukama. Sumnja se da upravo ova osoba osumnjičenom dojavljuje kretanje policije i usmjerava ga kamo treba bježati, pa tako Jovanović svaki put za dlaku uspijeva pobjeći policijskim snagama - izjavio je sugovornik za Kurir. 

Smatraju da ga ta osoba opskrbljuje hranom, odjećom i ostalom logističkom podrškom potrebnom za bijeg. Istražitelji sumnjaju da je netko pomagao Jovanoviću isplanirati cijelu otmicu te da mu je pomogao u izradi zemunica i skrovišta u kojima se krio oko Niša. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije