Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbjegla i agresivna

Policija uhitila ratobornu svinju. A onda im je ona ostavila 'poklon' u autu

svinja,uhićenje
Foto: Shelby Town police
1/2
01.06.2015.
u 17:54

Krmača Daisy postala je viralni hit kada su policajci na Facebooku objavili video nakon uhićenja

Policija u američkom gradiću Shelby Township u Michiganu navikla je na odbjegle životinje. Nije im neobično intervenirati kada se na ulicama zateknu psi, konji, papige pa čak i majmuni, ali ništa ih nije moglo pripremiti na ono što se dogodilo prije dva dana. Nazvala ih je žena i tvrdila da ju je u vlastitom dvorištu, dok je mirno vrtlarila, napala razjarena svinja, piše Detroit News.

Policajci su odmah otišli izvidjeti situaciju te se na licu mjesta uvjerili da je žena bila u pravu. U dvorištu ih je dočekala nimalo miroljubiva krmača Daisy koja se nije namjeravala predati bez borbe. Ipak, iskusni policajci namamili su je u stupicu, ulovili i strpali u službeni automobil.

Nakon što ju je vlasnik došao pokupiti, saznali su ime agresivne životinje. Također, nesmotreni vlasnik obećao je platili čišćenje policijskog automobila da bi se uklonio ''poklon'' koji je uhićena ljubimica ostavila na stražnjem sjedištu.

- Vidjeli smo svašta u ovom gradu. Shelby je kao Noina akra. Ali svinje, po zakonu, nije dopušteno držati - komentirao je jedan od policajaca koji su snimku uhićene životinje objavili na Facebooku nakon čega je Daisy postala viralni hit.

>>Vozač nije ni slutio što će učiniti svinja iz kamiona koji je vozio za klaonicu

>>Svinja heroj spasila obitelj od požara, evo što je učinila!

If you have been following our piggy story, you will get a kick out of this. Officer Treworgy just sent me this "post...

Posted by Shelby Township Police Department on 29. svibnja 2015

Komentara 4

GU
Gumba017
18:10 01.06.2015.

Da je bila crna, upucali bi je dok kazes keks.

MB
mockin_bird
00:06 02.06.2015.

faca od svinje ,neprocijenjivo haha

Avatar jabarabaagodinaslaba
jabarabaagodinaslaba
21:11 01.06.2015.

Nema šanse očistiti kad ti se svinja usere. Smrdit će zauvijek. Trebali su odmah pod nož, dvojica na lance pa na ražanj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije