Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA NEKOLIKO MJESTA

Policija uhitila muškarca (45) koji je podmetnuo požare iznad Trogira

Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
1/3
07.08.2021.
u 13:32

Nakon što je obavljen očevid utvrđeno je kako su požari podmetnuti, a u 19 sati pronašli su i uhitili muškarca koji je povezan s požarima

Policija je u subotu privela 45-godišnjeg muškarca za kojeg se sumnja da je namjerno izazvao požare na predjelu iznad Trogira.

- Službenici Policijske postaje Trogir su 5. kolovoza u 01:25 sati zaprimili dojavu da se između mjesta Rastovac i Mitla vid nekoliko požara. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci i  policijski službenici. Utvrđeno je kako su požari izbili zapadno od ceste Rastovac-Mitlo, predio Pržine, stoji u priopćenju PU splitsko-dalmatinske.

Nakon što je obavljen očevid utvrđeno je kako su požari podmetnuti, a u 19 sati pronašli su i uhitili muškarca koji je povezan s požarima. 

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja utvrđeno je postojanje osnovane sumnje da je 45-godišnjak ostvario obilježja kaznenog djela Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom i danas je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku. 

VIDEO Crno jutro na cestama: Jedna osoba poginula kod Dubrovnika, druga na A3

Ključne riječi

Komentara 14

LE
Leonn
13:40 07.08.2021.

Za takve treba kazna bez sudenja i za sve jedinstvena...dozivotni teski rad u zatvoru. Pa da vidis da bi vatrogasci i ljeti mogli na godisnji otici .

FR
franjo2
15:35 07.08.2021.

Dakle stvar je jasna da je tip Hrvat i Hrvatski branitelji odmah bi sve o njemu znali i odakle je i ime i prezime. Pametan ne treba biti da se iz svega da zaključiti da je čovjek najvjerojatnije srpske nacionalnosti.

MO
modovisisajteMaraschino
13:37 07.08.2021.

svaki veliki požar je rezultat podmetanja na više mjesta. iskrenje dalekovoda ili udar munje kao uzroci velikih požara? to su priče za malu djecu ili najlakše opravdanje za službe koje ne rade svoj posao. ti uzroci mogu izazvati požar ali da dođe do velikog požara i vatrene stihije treba još puno faktora i prirodnim putem ti su požari jako rijetki.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije