Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAZNENA PRIJAVA

Policija uhitila 55-godišnjakinju, našli joj 16 grama heroina i vagu

heroin
Hrvoje Jelavic/PIXSELL/ilustracija
26.03.2021.
u 09:44

Protiv 55-godišnjakinje se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga dovršili su kriminalističko istraživanje nad 55-godišnjom hrvatskom državljankom, koju se sumnjiči za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama.

Naime, tijekom kriminalističkog istraživanja kod nje je pronađeno i oduzeto oko 16 grama heroina, pakiranog u pojedinačne vrećice, digitalna vaga za precizno mjerenje i novac za koji se sumnja da potječe od preprodaje droga. 

Protiv 55-godišnjakinje se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Komentara 1

DU
Deleted user
11:01 26.03.2021.

Da je 16 kilograma....to bi bila vijest, ovo je......dali vi novinari, policajci znate što je 16 grama....16 grama.....za to ti teba apotekarska vaga.....eeeeeeeeejjjjjj...16 grama i tolika vijest....katastrofa....sam da se magli......u magli i slon nestane.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije