Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRALIJA

Policija ubila muškarca koji je nožem za rezbarenje ozlijedio petero ljudi

Australija policija
Foto: David Clough/Press Association/PIXSELL
1/3
01.05.2020.
u 11:39

Gradić u kojem se dogodio napad broji nešto manje od 10.000 stanovnika. Policija je priopćila da je istraga u tijeku te da nema opasnosti po zajednicu.

Muškarca s nožem koji je navodno ozlijedio petero ljudi u zabačenom rudarskom gradiću u Zapadnoj Australiji ubila je policija, javlja u petak dpa.

Napadač je nožem napao ljude i zadao im ubodne rane u incidentu u trgovačkom centru u South Hedlandu, u području Pilbare. Dvoje od petero ozlijeđenih je u teškom, ali stabilnom stanju.

Prema očevicima, napadač je bio oboružan velikim nožem za rezbarenje.

Premijer te australske države, Mark McGowan, kazao je da su policajci pokušali savladati napadača prije nego su bili primorani odgovoriti na "vrlo opasan scenarij".

"Bila je to vrlo, vrlo ozbiljna situacija, opasna po život", rekao je McGowan.

Gradić u kojem se dogodio napad broji nešto manje od 10.000 stanovnika. Policija je priopćila da je istraga u tijeku te da nema opasnosti po zajednicu.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
12:36 01.05.2020.

nožem za rezbarenje..... zar vi u vecernjem nemante nekoga ko zna dvije rijeci engleskoga nego vam je prevoditelj google translate. Jer nije bio nikakav "nož za rezbarenje", nego veliki mesarski nož kojim mesari ranžiraju meso, odvajaju od kosti i slicno, zato se i zove CARVING knife, a novinar prepisao ono sto mu je google translate preveo, nož za rezbarenje. Iako nisam vidio taj noz cim sam procito naslov odmah sam zno o cemu se radi. I tamo svak moze biti novinar......drugi put upisi u google "butchers carving knife" pa klikni na images.

Avatar BettyBU97
BettyBU97
12:55 01.05.2020.

w︆︅w­︅︆w︆︆.︆︆l︅︆o︆︅v︅­︆e­­­­x︆︆x︅︆.︆︅c︅︆l︆︅­u︅︆b

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije