Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASMRT PRETUČENA

Policija u zatvoru pazi da si ubojica manekenke ne oduzme život

darijan music
Facebook
16.11.2012.
u 09:15

Ni sama policija ne vjeruje u takav scenarij budući da je Musić pokušao pobjeći iz Srbije

Jedan policajac stalno je u ćeliji pokraj Darijana Musića (25), ubojice manekenke Vladislave Červenko (25), kako bi se spriječila svaka mogućnost da se ubije, iako ni sama policija ne vjeruje u takav scenarij budući da je pokušao pobjeći iz Srbije, piše Blic.

Musić je uhićen u srijedu u dva sata u okolici Novog Pazara dok je pješačio prema Kosovskoj Mitrovici.

Izvor Blica tvrdi da prilikom uhićenja nije izgledao kao na fotografijama. Bio je obrijan, sportski obučen. Djelovao je kao da je pijan, ali se nije osjećao alkohol. Imao je dokumente, predstavio se i mirno krenuo u policijsku postaju.

Novac za bijeg dala mu je majka, koja je u četvrtak privedena na informativni razgovor.

Nakon što je ubio Vladislavu, navodno je uspaničeno nazvao prijatelja te tražio i od njega novac za bijeg. No, taj prijatelj pozvao je policiju.

Tijekom jučerašnjeg ispitivanja Musić je stalno padao u plač pa su inspektori bili prisiljeni raditi stanke. Priznao je ubojstvo te je neprestano naglašavao da je želio da je "malo dovede u red".

– Znao sam da me varala dok sam bio u zatvoru. Priznala mi je, zvao sam tog momka. Našao sam kontracepcijske pilule kada sam tog dana otišao kod nje – kazao je Musić.

>>'Nisam je udarao po licu da ne pokvarim njezinu ljepotu'

Komentara 4

LI
liliZG
09:50 16.11.2012.

Kukavice kao on si nikad neće oduzeti život, svoj ne, samo tuđi........

TO
Toni50
10:40 16.11.2012.

Policija u zatvoru pazi da si ubojica manekenke ne oduzme život; ipak su pošteni !

Avatar babas
babas
10:10 16.11.2012.

Da se htio ubiti davno bi se on ubio,kao što je htio ubiti tu jadnicu i to brutalno izvršio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije