Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ubojstvo manekenke

'Nisam je udarao po licu da ne pokvarim njezinu ljepotu'

Musić, manekenka, ubojstvo manekenke (1)
Telegraf
15.11.2012.
u 17:12

– Udarao sam je po tijelu. Nisam je htio ubiti, htio sam da imamo obitelj i do kraja života budemo zajedno – rekao je srpskoj policiji Darijan Musić

– Vladislavu nisam htio udarati po licu da joj ne pokvarim ljepotu. Zato sam je udarao po tijelu. Nisam je htio ubiti, htio sam da imamo obitelj i do kraja života budemo zajedno – kazao je srpskoj policiji Darijan Musić (25) koji je nasmrt pretukao svoju djevojku Vladislavu Červenko iz Novog Sada, piše Press. On je uhićen u srijedu ujutro, a srpski mediji javljaju da je pri uhićenju plakao kao malo dijete.

– Odrasli smo zajedno. Ona je bila moja ljubav od malih nogu. Planirao sam s njom provesti cijeli život, u vezi smo bili šest godina. Sumnjao sam da me vara dok sam bio u zatvoru. U ponedjeljak kad sam došao kod nje, našao sam kontracepcijske pilule. Priznala mi je da me varala dok sam bio u zatvoru i rekla s kim. Zvao sam i tog dečka – rekao je Musić policiji.

Nekoliko je puta naglasio da je nije htio ubiti, već ''samo'' lakše ozlijediti.

>> Srbijanska policija uhitila ubojicu mlade manekenke

Komentara 11

TO
Toni50
17:55 15.11.2012.

Junak što je prijetio da če se ubiti na kraju se predomislio radje za robiju i sex u zatvoru...

Avatar IvanR
IvanR
17:57 15.11.2012.

Teška inteligencija. Kažnjavati ga zadacima iz matematike kao uvijet za hranu i vodu. Tako će propatiti najviše

CA
CaptainAmerica
17:30 15.11.2012.

sumnjao sam da me vara dok sam bio u zatvoru...pametnom dosta...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije