Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ilegalni kafić ili privatni posjeti?

Policija u obiteljskoj kući zatekla nekoliko osoba kako piju, vlasnik sankcioniran

Ilustracija
Patrik Macek/Jurica Galoic/PIXSELL
12.02.2021.
u 20:20

Za vlasnika kuće u selu se tvrdilo da zapravo ima ilegalni ugostiteljski lokal jer su pred kućom često viđali automobile

Danas u poslijepodnevnim satima u suradnji s djelatnicima Državnog inspektorata, na temelju naredbe prekršajnog odjela Općinskog suda u Čakovcu, pretražena je obiteljska kuća i druge pripadajuće prostorije u Selnici, u vlasništvu 66-godišnjaka.

- U obiteljskoj kući zatečeno je nekoliko osoba koje su kršile Odluku Stožera civilne zaštite Hrvatske o zabrani, odnosno ograničenju održavanja privatnih okupljanja. Tijekom nadzora osobe su konzumirale razna alkoholna pića. Ujedno, provedenim provjerama utvrđeno je da nisu evidentirane u tzv. COVID evidencijama.

Okrivljeni 66-godišnjak je zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti prekršajno sankcioniran - kažu u PU međimurskoj i dodaju da su djelatnici Državnog inspektorata tijekom postupanja utvrdili prekršaje iz svoje nadležnosti.

Za vlasnika kuće u selu se tvrdilo da zapravo ima ilegalni ugostiteljski lokal jer su pred kućom često viđali automobile. Na to je upozorio i općinski načelnik Ervin Vičević koji je mobitelom snimio automobile pred kućom. Vlasnik odbacuje optužbe navodeći da su to privatni posjeti.

Ključne riječi

Komentara 10

DU
Deleted user
21:02 12.02.2021.

Testirati ljude na koronu ako nitko nema kazniti državu

Avatar Anemija_talasemijaEU-bekrija
Anemija_talasemijaEU-bekrija
05:22 13.02.2021.

Jel imo brojac novca na sanku i hostese te kakva je zastupljenost manjina u objektu , ako su sve kvote zadovoljene i ima dovoljno hrane , moze se i predsjednika mjesne zajednice pozvat a i novinare lokalnih medija

OK
okvarbudovič
11:39 13.02.2021.

sjeverna Koreja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije