Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BOBOTI

Policija zatekla još jedan otvoren kafić: Šestero ljudi kažnjeno

08.02.2021.
u 13:57

Sve zatečene osobe u ugostiteljskom objektu sankcionirane su zbog nenošenja zaštitnih maski

Iz PU Vukovarsko – srijemske izvijestili su kako su u nedjelju, 7. veljače, unatoč propisanim epidemiološkim mjerama zatekli još jedan ugostiteljski objekt da je otvoren. Riječ je o ugostiteljskom objektu u Boboti gdje je jučer, u 2 sata, zatečeno 6 muškaraca kako sjede za stolovima i konzumiraju piće. Pri tome nitko od njih nije nosio zaštitnu masku.

- O utvrđenom kršenju policijski službenici su izvijestili Državni inspektorat – Područni ured Osijek, čiji su inspektori 7. veljače u 10 sati pristupili na mjesto događaja te nakon provedenog postupka zapečatili ugostiteljski objekt.

Sve zatečene osobe u ugostiteljskom objektu sankcionirane su zbog nenošenja zaštitnih maski, čime su počinili prekršaj iz Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Policija će nadležnom državnom odvjetništvu podnijeti posebno izvješće u svezi utvrđenih činjenica u pogledu elemenata kaznenog djela „Širenje i prenošenje zarazne bolesti“, navode iz PU.

Komentara 2

AV
avensis1956
14:05 08.02.2021.

dali su bili suci i kerum

Avatar rubinet
rubinet
14:01 08.02.2021.

Očekujem izvješće iz prve ruke .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije