Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki obrat?
Povratak na članak

Policija na tragu pedofila koji je oteo Madeleine McCann?

Prema opisu istražitelja, riječ je o ''tamnokosom i preplanulom muškarcu'' koji je u području gdje se nalazio apartman obitelji McCann napao pet djevojčica u dobi od četiri do deset godina

Komentari 4

Avatar tajar
tajar
18:41 19.03.2014.

"Preplanuli" muškarac ljeti stvarno upada u oči! Ovom dinamikom istražitelji će pronaći Madeleine, ako je živa, kad već bude baka.

VL
UN
unbekant
18:03 19.03.2014.

Pa ovi"istrazitelji"nemogu naci stometarski zrakoplov s 300-njak putnika,da nadju jednog otmicara,nakon nekoliko godina,da nece nekog beskucnika uhititi,kao i nasa policija u hrvatskoj……………..

VL
PL
@ploto@
20:57 19.03.2014.

Ne samo da ne znaju tko je taj,nego je pitanje da li je uopće živ.

VL
Avatar Jorge
Jorge
17:42 20.03.2014.

Hm, evo ti ga na! A što je s onim tipom od lani. Nisu objasnili niti onog od preklani. Pa tek onaj prije četri godine...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.