Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
veliki obrat?

Policija na tragu pedofila koji je oteo Madeleine McCann?

Obitelj nestale Madeleine McCann
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
19.03.2014.
u 16:51

Prema opisu istražitelja, riječ je o ''tamnokosom i preplanulom muškarcu'' koji je u području gdje se nalazio apartman obitelji McCann napao pet djevojčica u dobi od četiri do deset godina

Istražitelji koji rade na slučaju nestanka Madeleine McCann vjeruju da je u njenu otmicu bio upleten muškarac otprije poznat vlastima po zlostavljanju pet djevojčica. Seksualni zlostavljač nalazio se u blizini portugalskog ljetovališta u Algarveu, od kuda je Madeleine oteta u travnju 2007. godine, podsjeća The Guardian.

Prema opisu istražitelja, riječ je o ''tamnokosom i preplanulom muškarcu'' koji je, u području gdje se nalazio apartman obitelji McCann, od 2004. do 2006. godine napao pet djevojčica u dobi od četiri do deset godina. Sumnjiči ga se i za 12 provala u kuće u kojima su odsjedale britanske obitelji, a u nekima od njih počinio je navedene seksualne prijestupe. Zanimljivo je da iza sebe nije ostavljao ikakve tragove provale, a u samo tri slučaja počinio je krađu, većinom telefona ili manjih gotovinskih iznosa. Policija kaže da je nakon upada volio sjediti na krevetima djevojčica i kako je svoja djelovanja planirao unaprijed.

Svjedoci su ga opisali kao neobrijanog muškarca s raščupanom kosom. Engleski je govorio polako sa stranim naglaskom, a neke od žrtva kazale su da je imao ''čudan miris''. Istražitelji Scotland Yarda sveli su brojku osumnjičenih s 530 na 38 ljudi. Svi oni seksualni su zlostavljači čije stalno mjesto boravka nije moguće utvrditi.

>>Britanci privode provalnike koje sumnjiče za otmicu male Madeleine?
 

Komentara 4

Avatar tajar
tajar
18:41 19.03.2014.

"Preplanuli" muškarac ljeti stvarno upada u oči! Ovom dinamikom istražitelji će pronaći Madeleine, ako je živa, kad već bude baka.

UN
unbekant
18:03 19.03.2014.

Pa ovi"istrazitelji"nemogu naci stometarski zrakoplov s 300-njak putnika,da nadju jednog otmicara,nakon nekoliko godina,da nece nekog beskucnika uhititi,kao i nasa policija u hrvatskoj……………..

PL
@ploto@
20:57 19.03.2014.

Ne samo da ne znaju tko je taj,nego je pitanje da li je uopće živ.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije