Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brođani i dalje bez vode

Policija u istrazi izuzela dio cijevi produktovoda

Slavonski Brod: Građani i dalje po pitku vodu odlaze do cisterni i spremnika za vodu
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/7
07.04.2018.
u 09:36

Istraga bi trebala pokazati je li rupa u cijevi nastala mehanički ili je rezultat djelovanja zuba vremena

Iako je analiza pokazala da je razina štetnih tvari u vodi u okviru dopuštenog, stanovnici Slavonskoga Broda i šest susjednih općina sigurno će se još nekoliko dana koristiti vodom iz cisterni i spremnika.

Gradski stožer civilne zaštite od Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo zatražio je da protumači nagli pad ugljikovodika u vodi. U međuvremenu na mjestu ekološkog incidenta do kojeg je došlo tijekom Croduxova ispitivanja cjevovoda, na zapadnom ulazu u grad, i dalje su aktivne tvrtke zadužene za sanaciju, vatrogasci koji osiguravaju područje rada, ali i djelatnici policije.

Jučer je izrezan dio cjevovoda koji će preuzeti policija radi kriminalističke istrage koja je u tijeku.

Kako neslužbeno doznajemo, na izrezanom i izuzetom dijelu cijevi nalazi se rupa promjera tri puta tri centimetra. Upravo bi policijska istraga trebala dati odgovor na pitanje je li rupa nastala mehanički ili je rezultat djelovanja zuba vremena na cijev produktovoda starog 60 godina koji, navodno, od 1991. nije u upotrebi.

Slavonski Brod: Građani i dalje po pitku vodu odlaze do cisterni i spremnika za vodu
1/7

Komentara 4

Avatar Joco Udmanić
Joco Udmanić
12:09 07.04.2018.

Pozovite Bandića da ispita i popije vodu,on ima iskustva iz Vrbana afere,kad su vodu slali u London na ispitivanje i ništa neznaju.

BL
bljak007
10:55 07.04.2018.

A moš mislit kojeg znanstvenog rezultata, ili mehanički ili zub vremena.

AE
Aedes2017
11:53 07.04.2018.

Prijatelju..sve se može fingirati.I ovako i onako nitko im neće vjerovati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije