Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JESTE LI GA VIDJELI?

Policija traži pomoć građana: Nestao Britanac na području Splita

Watson
28.08.2021.
u 18:32

Neslužbeno se doznaje kako je Britanac tijekom dana viđen na splitskoj Rivi

Jutros je u Prvoj policijskoj postaji Split  prijavljen nestanaka državljanina Velike Britanije John Paul Watson  rođenog 22. travnja 1980.godine.

Prema izvještaju policije, Watson se udaljio iz iznajmljenog apartmana u centru Splita prema Marjanu, gdje je zadnji put i viđen.

- Osoba je visine 183 cm, jače tjelesne građe, klempavih ušiju, kestenjaste kose i očiju, te je u trenutku nestanka bio odjeven u crnu majicu kratkih rukava s natpisom under armor, crne kratke hlače te je na glavi imao crvenu šiltericu, govore iz policije.

Neslužbeno se doznaje kako je Britanac tijekom dana viđen na splitskoj Rivi. 

Policijski službenici zajedno s članovima HGSS-a poduzimaju mjere traganja za osobom, a policija moli sve građane koji imaju informacije o osobi ili su je vidjeli da odmah nazovu policiju na broj 192.

VIDEO Milanović: Mjere više nemaju smisla, ja bih radio kao Švedska

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Konjina3.0
Konjina3.0
22:48 28.08.2021.

Klempavih ušiju.. da nije tragično bilo bi žešće komično..

PO
Poskok
19:06 28.08.2021.

Dobro je pocrnija,sunce ga opeklo.

VI
vidum
10:28 29.08.2021.

Malo mi baca na Tuđmana. Možda je kod obitelji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije