Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OČEVID U TIJEKU

Strava u Slavoniji: Eksplodirao parkirani automobil, žena na mjestu poginula

U​​ Bresto​vcu ​pokraj​ Po​ž​ege ​u eksplozij​i​ ​u​ parkiranom automobilu poginula ​žen​a
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/8
28.08.2021.
u 16:12

Upravo su javili iz OKC-a PU požeško-slavonske

Stravičan događaj uznemirio je danas u poslijepodnevnim satima stanovnike zapadnog dijela Slavonije. Kako su izvijestili iz Operativno-komunikacijskog centra Policijske uprave požeško-slavonske, oko 14.20 sati zaprimili su dojavu da je u Brestovcu nedaleko od Požege došlo do eksplozije u parkiranom osobnom automobilu u kojoj je jedna ženska osoba smrtno stradala.

Foto: Google

Eksplozija se dogodila u ulici Stari Brestovac ispred kućnog broja 82. 

Kako smo neslužbeno doznali, žena koja je stradala bila je u vozilu u trenutku eksplozije. Policija osigurava mjesto događaja, nakon čega će uslijediti očevid i utvrđivanje svih okolnosti nemilog događaja.

- Za sada možemo samo reći je do eksplozije u automobilu i da je žena koja se nalazila u vozilu smrtno stradala. Na teren su izašli pripadnici Službe kriminalističke policije i policijski službenici Policijske postaje Požega, a očekujemo i dolazak policijskih službenika za protueksplozijsku zaštitu. Slijedi očevid nakon kojega će biti poznato više informacija - izvijestila je Nikolina Janković, glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske.

 

Ključne riječi

Komentara 29

MA
MarasG
18:42 28.08.2021.

Za one koji zele znati vise od ostalih ...zena je pocinila suicid.Dugi niz patnje na nervnoj bazi donio je svoj danak u krvi. Jelena pocivaj u miru.

ZA
ZatvaracNgoPipa
19:14 28.08.2021.

Od automobila sa bombama više se bojim medija u hrvatskoj kojima se milijarde dijele iz državnog proračuna

IJ
istiina_jako_bolii
21:25 28.08.2021.

Ovo mirisi na kasikaru u rukama osobe koja je pukla , sa zivcima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije