Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ubijen poznati ugostitelj

Predala se fatalna Sunita: Često je dolazila u vilu, poznata je po nasilnom ponašanju

Sunita Hindić-Bošnjaković
Foto: Privatni album, Zoran Grizelj/PIXSELL
04.10.2019.
u 21:04

Beživotno tijelo muške osobe, a neslužbeno se radi o vlasniku Vile Ivanković Nini Ivankoviću, pronađeno je jutros u mjestu Buna kod Mostara

Sunita Hindić-Bošnjaković, osumnjičena za ubojstvo Nine Ivankovića na Buni kod Mostara, predala se večeras, piše Dnevni avaz koji od policijskih izvora bliskih istrazi saznaje da se predala policiji u Turbetu kod Travnika.

Beživotno tijelo muške osobe, neslužbeno radi se o Nini Ivankoviću, vlasniku Vile Ivanković, pronađeno je danas u jutarnjim satima u mjestu Buna pokraj Mostara. Na mjesto događaja odmah po zaprimljenoj prijavi izašli su pripadnici MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije te je urađen policijski očevid.

Uz tijelo je, kako se doznaje, pronađen pištolj, ali je, nakon prvotnih informacija da je riječ o samoubojstvu, zaključeno kako je osoba ubijena.

Nasilna smrt

- Osoba inicijala N. I. (1964. godište) pronađena je mrtva u mjestu Buna, s prostrijelnom ranom na prsnom košu. Na mjestu zločina nađen je i pištolj. Prijavu o ovom slučaju dobili smo oko 7.30 sati u Policijskoj postaji Jug. Policijski službenici MUP-a HNŽ-a uradili su očevid. Obdukcija tijela uradit će se u subotu, 5. listopada kako bi se znao točan uzrok smrti i način na koji je N. I. ustrijeljen, koji su vitalni organi pogođeni itd. N. I. je ustrijeljen jednim hicem - rekao je u izjavi za Večernji list BiH Ljudevit Marić, glasnogovornik MUP-a HNŽ-a.

- Rezultati očevida, urađenog jučer u jutarnjim satima na mjestu zločina u naselju Buna pokraj Mostara, pokazali su kako je riječ o nasilnoj smrti - potvrđeno je iz Tužiteljstva HNŽ-a.

Obdukcija danas

“Jutros u 7 sati i 30 minuta pronađeno je tijelo muške osobe inicijala N. I. 1964. godište u objektu Vila Ivanković na Buni. Ekipa za očevid izašla je na mjesto događaja, obavila očevid u prisutnosti dežurnog tužitelja. Radi se o nasilnoj smrti i poduzimaju se mjere u cilju otkrivanja počinitelja. Obdukcija tijela nastradalog obavit će se u subotu, 5. listopada”, rekla je za Bljesak.info Ana Rajič, glasnogovornica Tužiteljstva Hercegovačko-neretevanske županije.

Kako prenosi Avaz, Sunita Hindić-Bošnjaković, za koju se u medijima špekulira da je odgovorna za ubojstvo Nine Ivankovića, često je dolazila u objekt gdje se zločin dogodio, a povezivana je i s elitnom prostitucijom. Policijski istražitelji su pretresli i blokirali naselje u kojem osumnjičena živi.

Sve raspoložive policijske snage pretraživale su danas uže područje mjesta ubojstva, ali i šire, Mostar i okolicu. Također, obaviještene su i policijske snage drugih županija. Avaz neslužbeno saznaje i kako je u Vili Ivanković zatečen i jedan muškarac, koji je lišen slobode, a koji se dovodi u vezu s Hindić-Bošnjaković. Ugostitelj je, navodno, ubijen sleđa. Hindić-Bošnjaković poznata je odranije po nasilničkom ponašanju. Prvoga dana svibnja je verbalno, a potom i fizički, napala državljanina Hrvatske A. P., a u policijskoj evidenciji zabilježeno je kako je prije toga pretukla i jednu djevojku iz Ljubuškog.

Ključne riječi

Komentara 20

IL
ilijan1a
21:17 04.10.2019.

Ko ima posla sa takvom luđakinjom

Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
23:48 04.10.2019.

Ona je bila samo mamac, zločin ima svoje lice i naličje. Vidjet će te da će isplivat cijeli lanac, silikonska koka je radila stari zanat i nije bila jedina.

SX
sudbina x
07:47 05.10.2019.

ISIL-ovka...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije